home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Fiatova poljska Tychy fabrika je nedavno proslavila proizvodnju 500.000-tog primerka novog Fiata 500, a u tu čast Italijani će uskoro napraviti i unikatni 500 koji će biti ukrašen sa 1.500 fotografija vlasnika Fiata 500.

 (Dalje)Vodeći globalni brend kompanije General Motors će biti predstavljen u Koreji 2011.

 (Dalje)

Nova sezona, nova okolina. Od trećeg aprila, električna vozila su u centru pažnje u C_42, nacionalnom izlogu brenda Citroen.

 (Dalje)

Po nedavno objavljenim procenama, prodaja vozila će na kineskom tržištu ove godine biti za oko 25% veća nego 2009., što će, ako se predviđanja ostvare, u praksi značiti prodaju od oko 17 miliona novih vozila.

 (Dalje)

Honda udvostručila dobit

30 Apr 2010 - 00:54 Vesti Link

Drugi po veličini japanski proizvođač automobila "Honda" je saopštio da je u protekloj finansijskoj godini (završenoj krajem marta) udvostručio čistu dobit na 268,4 milijardi jena (2,2 milijarde evra).

 (Dalje)

BMW AG premašio je Toyotu Motor Corp. kao najvredniji svetski brend automobilske industrije, pokazuje poslednje istraživanje.

 (Dalje)

Zbog slabe prodaje svoja dva modela na tržištima Starog kontinenta, kineska marka Brilliance je okončala izvoz u Evropu.

 (Dalje)

U prvom ovogodišnjem tromesečju francuski proizvođač automobila "Reno" je obezbedio prihode od 9,07 milijardi evra, u poređenju sa 7,07 milijardi u istom periodu lane, saopštila je ta kompanija.

 (Dalje)

Učesnici u OMV nagradnoj igri mogu sada da kupe zvanični NIKE dres reprezentacije Srbije sa popustom od 30% na svim OMV benzinskim stanicama širom Srbije.

 (Dalje)

Nemački automobilski koncern "Dajmler" ostvario je u prvom tromesečju ove godine čist profit od 612 miliona evra, posle gubitka od 1,3 milijarde evra godinu dana ranije.

 (Dalje)

Japanski proizvođač automobila "Tojota" saopštio je da povlači oko 50.000 sportskih terenaca "sekvoja" modela iz 2003. zbog problema sa elektronskom kontrolom stabilnosti radi ispravljanja te greške.

 (Dalje)

Saobraćajna policija će do 2. maja, radi povećanja bezbednosti na srpskim drumovima, pojačano kontrolisati poštovanje ograničenja brzine kretanja vozila, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova.

 (Dalje)

Nikolai Smolenski, vlasnik marke TVR, navljuje da će sledeći novi TVR model imati motor iz Corvette, kako bi se i na taj način smanjili troškovi razvoja tog automobila.

 (Dalje)

Oko 400 radnika kragujevačke Zastave koji nisu prešli u fabriku Fijat automobili Srbija, održalo je protest isred ulaza u fabrički krug jer su nezadovoljni isplatom umanjenih zarada.

 (Dalje)

Vlasnici 11.300 Porscheovih Panamera dobili su ili će dobiti pozive za dodatnu posetu servisu kako bi se otklonio nedostatak koji može dovesti do otkazivanja sigurnosnih pojaseva.

 (Dalje)