home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Vraćanje PDV-a invalidima za kupljena vozila kasni dve godine. Ministarstvo rada i socijalne politike kaže da nema dovoljno sredstava. 

 (Dalje)Kraj za Alfa Romeo GT

8 Avg 2010 - 00:45 Vesti Link

Nakon Citroena C3 Pluriel i Mercedesa CLC, svoju karijeru završava još jedan model.

 (Dalje)

"Hjundai" planira da do 2025. godine smanji prosečnu potrošnju goriva u svojim modelima na 4,7 litara na sto kilometara vožnje.

 (Dalje)

Posle kineskog preuzimanja Volvoa, stiže i vest da novi vlasnik Geely želi da podigne vrednost švedskog brenda i da proizvede model sa kojim će konkurisati BMW-ovoj seriji 7, Mercedesovoj S klasi i sl.

 (Dalje)

Toyota je u avgustu 1997. godine sa modelom Coaster Hybrid EV počela sa prodajom svojih hibridnih vozila na domaćem tržištu (u decembru iste godine u Japanu je startovala i prva generacija Priusa), a sada su iz Toyote saopštili da su posle tačno 13 godina dostigli brojku od milion prodatih hibrida na domaćem tržištu.

 (Dalje)

Nemački Opel bi da se izvuče iz krize. Zato se odlučio za novu poslovnu strategiju. „Doživotna garancija“ je ono što bi trebalo da privuče ljubitelje sigurne, udobne i ekonomične vožnje. Garancija obuhvate gotovo sve: motor, elektroniku i mnoge druge komponente. U Nemačkoj, do sada, nijedan proizvođač automobila nije ponudio takvu uslugu.

 (Dalje)

Volkswagen je u fabrici Palmela u Portugalu proizveo jubilarni, 100.000-ti primerak Sciroccoa nove generacije.

 (Dalje)

Nakon najave u junu, sada je zaista kraj - Mercedes je u Brazilu prestao da proizvodi model CLC.

 (Dalje)

Alfa Romeo svoj veliki povratak na američko tržište planira za 2012. godinu, a do 2014. će Amerikancima na raspolaganju biti paleta koja podrazumeva sedan, karavan, hatchback, crossover i spider modele.

 (Dalje)

Zanimljiva Lamborghinijeva vizija trendovske coupe limuzine je predstavljena 2008. godine pod imenom Estoque, a atraktivni koncept je ovih dana u centru pažnje jer se navodno sprema serijska proizvodnja.

 (Dalje)

U Kini će se ove godine proizvesti i prodati više od 15 miliona automobila, prognozirao je sekretar kineske asocijacije autoproizvođača Dun Jan.

 (Dalje)

Predsednik SAD Barak Obama izjavio je juče da američka autoindustrija ne samo da se oporavlja već je na putu da ponovo postane najjača na svetu.

 (Dalje)

Honda CR-Z video igrica

5 Avg 2010 - 08:46 Vesti Link

Pored projekta "Proživite svaki litar sa Hondom CR-Z", kojim je na inovativan i interaktivan način promovisan model CR-Z, Honda je lansirala i video igricu gde, vozeći novi hidridni kupe CR-Z, možete isprobati svoje sajber trkačke sposobnosti.

 (Dalje)

Izvršni direktor kompanije Fiat, Sergio Marchionne odlučio je da se Chrysler Sebring ipak proizvodi u Sjedinjenim državama umesto u Italiji, zbog problema sa povećanjem produktivnosti u Italiji, prenosi italijanski Corriere della Sera.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Novosti.rs

Iako na zalihama “Fijat Srbija” ima oko 3.500 automobila, dogovoren izvoz u 11 država. Plan prodaje 13.000 vozila 

 (Dalje)