home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Opel na Salonu u Ženevi

16 Feb 2010 - 12:28 Vesti Link

Opel će pobuditi pažnju posetilaca Salona automobila u Ženevi 4. marta kada će otkriti Merivu – svežeg, inovativnog, fleksibilnog šampiona u monokab segmentu. Opel će takođe predstaviti težnje ove kompanije da postane lider u proizvodnji ekološki odgovornih automobila sa debijem njihovog futurističkog koncepta, Opel Ampera modela, električnog vozila sa produženim dejstvom i nove Corse, štediše koji troši 13% manje goriva.

 (Dalje)Nedavo formirano partnerstvo italijanskog Fiata i američkog Chryslera će uskoro kao rezultat američkom tržištu doneti više novih modela, ali i brendova.

 (Dalje)

Najpoznatiji svetski tjuner Porscheovih modela, Uwe Gemballa, nestao je prilikom posete Južnoafričkoj Republici.

 (Dalje)

Ferrari je saopštio da je proteklu godinu završio sa prodajom od 6.250 svojih automobila, što je u odnosu na 2008. pad od 5 odsto (tada je plasirano 6.587 komada).

 (Dalje)

BMW Group je objavio da je u januaru ove godine plasirao ukupno 82.120 automobila (BMW, Mini i Rolls-Royce), odnosno za 16.6% više nego u januaru 2009.

 (Dalje)

Ove godine Audi ponovo ima razloga za proslavu mnogih značajnih događaja, sa jednom posebno važnom godišnjicom: 30 godina quattro.

 (Dalje)

Ford of  Europe je saopštio podatke o prodaji svojih vozila za januar 2010.

 (Dalje)

Italijanski Fijat je, zbog pada prodaje, rešio da uloži znatna sredstva u dodatnu obuku i prekvalifikaciju svojih dilera i servisera, piše danas londonski Fajnenšel tajms.

 (Dalje)

Izvor : Politika.rs

Na svečanosti u Moskvi priznanja dobili Dženeral motors, Ford, Volvo, Fijat, Hjundaji i Micubiši

 (Dalje)

Broj saobraćajnih udesa od početka primene novog Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima Srbije je gotovo - prepolovljen.

 (Dalje)

Tokom januara prodaja automobila u Rusiji je smanjena za 37 odsto u odnosu na januar 2009.

 (Dalje)

Renault objavio gubitak

14 Feb 2010 - 19:06 Vesti Link

Kompanija Reno, drugi po veličini francuski proizvođač automobila, je objavila prvi gubitak u poslednjih 13 godina u iznosu od 3,1 milijardu evra.

 (Dalje)


Ako ste bili uvereni da je Bugatti Veyron najskuplji automobil na svetu, prevarili ste se. To je već neko vreme Koenigsegg Trevita. Cena: sitnica od 2,21 miliona dolara.

 

 (Dalje)

Rumunski Dacia Duster je, nakon objavljivanja prvih zvaničnih slika i detalja, poslednjih nekoliko meseci izazivao (i izaziva) veliku pažnju, pre svega očekivanom pristupačnom cenom.

 (Dalje)

Parada Alfi za Ginisa

13 Feb 2010 - 15:39 Vesti Link

Alfa Romeo ove godine slavi stogodišnjicu, a cela 2010. biće u znaku raznih proslava i svečanosti.

 (Dalje)