home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Honda je izabrala predstojeći Salon automobila u Nju Delhiju (od 5. do 11. januara 2010.) da javnosti prikaže koncept svog novog gradskog automobila.

 (Dalje)Ministar ekonomije Mladjan Dinkić i potpredsednik FIAT Grupe Alfredo Altavila potpisaće danas u Beogradu Aneks ugovora za proizvodnju novog modela automobila koji će se proizvoditi u kragujevačkoj "Zastavi", rečeno je Tanjugu u Ministarstvu ekonomije.

 (Dalje)

Chrysler Group LLC planira da na Detroit Auto Showu narednog meseca predstavi novi model koji je preuzet od italijanske kompanije Lancia, navode izvori upoznati sa planovima kompanije.

 (Dalje)

Italijanski Fijat planira da u naredne tri godine poveća prodaju na milion vozila i u naredne dve godine investiraće osam milijardi evra, izjavio je direktor te kompanije Serđo Markijone.

 (Dalje)

Uprava švedskog "Saaba" je objavila da veruje u opstanak kompanije pošto je holandska firma "Spajker", ponuđač za preuzimanje te prezadužene robne marke, na neodređeno vreme produžila rok u kome vlasnik "Saaba", američki "Dženeral motors" (GM), mora da odgovori na njenu najnoviju ponudu.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Blic.rs

Saobraćajna policija naredne godine započeće nabavku opreme za video i audio nadzor policajaca na terenu. Oprema koja bi trebalo da spreči korupciju biće instalirana u policijska vozila, a novac za nabavku biće obezbeđen od naplaćenih kazni.

 (Dalje)

Kancelarija za mlade Beograda, Turistička organizacija Beograda i Srpski komitet za bezbednost saobraćaja počeće sutra preventivnu akciju za bezbednost u saobraćaju pod sloganom „Ili voziš ili piješ”, saopšteno je iz Uprave grada.

 (Dalje)

Američki „Ford” ponudio je otpremnine i mogućnost prevremenog odlaska u penziju za 41.000 radnika zaposlenih u domaćim pogonima, u pokušaju da smanji troškove kako bi ponovo počeo da posluje s profitom do 2011.

 (Dalje)

Prilikom predstavljanja svog novog sportiste One-77 (u skladu sa svojim imenom biće izrađen u ograničenoj seriji od samo 77 primeraka), iz Aston Martina su saopštili da ovaj dvosed može da postigne više od 320 km/h.

 (Dalje)

Kratkim saopštenjem i jednom teaser slikom Cadillac najavljuje premijeru svog novog koncept vozila, koji će javnosti biiti prikazan 12. januara 2010. godine na NAIAS Salonu automobila u Detroitu.

 (Dalje)

Prvi Fiatovi četvorocilindrični motor, koji će se od četvrtog kvartala 2010. godine proizvoditi u Chryslerovoj Global Engine Manufacturing Alliance fabrici Dundee, biće 1,4 litarski agregat namenjen Fiatu 500 za američko tržište.

 (Dalje)

Predsednik Srbije Boris Tadić potvrdio je danas u Kragujevcu da je u Torinu video dva potpuno nova modela automobila koje će „Fijat” proizvoditi u pogonima kragujevačke „Zastave” koji će biti tržišno iznenađenje.

 (Dalje)

Kineska holding grupacija "Džili" je potvrdila da će okončati preuzimanje švedske kompanije "Volvo Automobili" početkom 2010. godine.

 (Dalje)

Brazilska kompanija TAC (Tecnologia Automotiva Catarinense) je svoj manji off-road model Stark kao prototip promovisala još pre nekoliko godina, dok je njegova proizvodnja počela tek ovog meseca.

 (Dalje)

Britanska firma I.M. Group, uvoznik i distributer Subarua, Isuzua i Daihatsua, objavio je da je postigao sporazum sa kineskom kompanijom Great Wall o distribuciji automobila ovog kineskog proizvođača na tržištu Starog kontinenta.

 (Dalje)