home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Švajcarska je jedna od zemalja u kojoj se saobraćajne kazne računaju na osnovu primanja prekršioca, pa bogati prestupnici neretko plaćaju astronomske iznose za naizgled obične saobraćajne prekršaje.

 (Dalje)Niš je grad pun energije, spreman za nove poduhvate i otvoren za sve dobronamerne ljude. Niš polako postaje pravi moderan evropski grad sa sve većom i raznovrsnijom sajamskom ponudom.

 (Dalje)

Slabi prodajni rezultati Renaultovog SUV-a Koleos uskoro bi mogli dovesti do okončanja njegove prodaje na evropskim tržištima, a Laguna će na Salonu u Parizu dobiti novo, svežije "lice".

 (Dalje)

Preuzeto sa : Novosti.rs  

U Italiji Fijatova vozila silaze sa traka iz šest fabrika i zapošljavaju 80.000 radnika.

 (Dalje)

Japanska kompanija "Honda" je saopštila da povlači više od 428.000 vozila u Sjedinjenim Američkim Državama i Kanadi, zbog kvara koji bi mogao da dovede do toga da se nepravilno parkiran automobil samostalno pokrene.

 (Dalje)

Honda je objavila da će krajem ove godine prestati sa prodajom aktuelnog Civica Type R na većini evropskih tržišta, i to zbog toga što ne zadovoljava Euro 5 standard.

 (Dalje)

Opoziv za Nissan Cube u SAD

10 Avg 2010 - 17:21 Vesti Link

Japanski "Nisan" je saopštio da povlači 46.000 vozila modela "kjub" u SAD zbog mogućih problema sa prosipanjem benzina prilikom udara otpozadi.

 (Dalje)

Volkswagen Grupa je okončala dobijanje većinskog dela akcija u Italdesign Giugiaro S.p.A. (IDG) u Torinu. Tako Volkswagen sada ima 90,1% udela u IDG, uključujući prava na ime brenda i patente. Ralf-Gerhard Willner i Salvatore Cieri su imenovani u Izvršnom komitetu Upravnog odbora IDG-a.

 (Dalje)

I Saab želi u WRC?

10 Avg 2010 - 12:21 Vesti Link

Nakon što je nedavno i zvanično potvrđeno da će se Mini vratiti u Svetsko prvenstvo u reliju, sada se govori da se na isti korak u bliskoj budućnosti sprema i revitalizovani Saab.

 (Dalje)

Fordova evropska divizija planira nekoliko noviteta u B segmentu; tačnije redizajn Fieste i novi MPV model B-Max.

 (Dalje)

Nakon modela CR-Z, japanska Honda će još tokom ove godine svoju porodicu hibridnih modela proširiti još jednim članom, a to je hibridna varijanta već poznatog Fita (u Evropi Honda Jazz).

 (Dalje)

Audi AG je tokom jula meseca ukupno isporučio 91.400 vozila, što je povećanje od 7,7% u odnosu na isti period protekle gdine. Od početka godine do kraja jula meseca, Audi je prodao ukupno 646.300 vozila – povećanje od 17,4%. Rekodni prodajni rezultati su zabeleženi na tržištima u SAD i Kini.

 (Dalje)

Jedan Bugarin iz grada Vidina registrovao je, zbog pograničnog ''biznisa'', više od 500 vozila na svoje ime, a petorica njegovih sugrađana više od 300, saopštio je načelnik Saobraćajne policije u Vidinu Krasimir Živkov.

 (Dalje)

Najveći češki proizvođač automobila Škoda iz Mlade Boleslave umesto otpuštanja kao protekle dve godine sada traži 1.000 novih radnika.

 (Dalje)