home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Članovi Opel kluba Srbija predstavili su na Sajmu automobila u Beogradu - BG Car Show, tri retka modela tog nemačkog proizvođača.

 (Dalje)Primena novog Zakona o bezbednosti saobraćaja doprinela je značajnom smanjenju saobraćajnih nesreća, kojih je u prva dva meseca ove godine bilo 6.000, odnosno, za 42 odsto manje nego u istom periodu lane, izjavio je danas zamenik načelnika Uprave saobraćajne policije Vladimir Rebić.

 (Dalje)

Chrysler Grupacija je podnela izveštaj o povećanju prodaje u odnosu na februar 2009. godine.

 (Dalje)

U Rusiji je počeo državni program subvencionisanja zamene starih automobila novim, kojim vlada želi da stimuliše posustalu domaću automobilsku industriju.

 (Dalje)

Američki Ford Motor predstavio je danas svoje prvo vozilo namenjeno Indiji - model Figo sa cenom pristupačnom velikom indijskom tržištu.

 (Dalje)

Kompanija "Verano motors" saopštila je danas da je automobil "pežo 206" osvojio nagradu "auto decenije" u Srbiji, koju dodeljuje dnevni poslovni list "Privredni pregled".

 (Dalje)

Kalifornijska saobraćajna policija pomogla je u zaustavljanju automobila Tojota Prius koji se oteo kontroli vozača zbog zaglavljene paučice za gas i jurio brzinom od 150 kilometara na sat na autoputu okruga San Dijego.

 (Dalje)

Kineska autokompanija "BYD auto" (Build Your Dreams) planira da počne prodaju električnih i hibridnih kola u zapadnoj Evropi naredne godine.

 (Dalje)

Japanska "Tojota", najveći proizvođač kola na svetu, mogla bi da zamrzne lansiranje novih modela ove godine ako ne bude sigurna da je na najbolji način rešen problem sa iznenadnim ubrzanjem vozila, zbog čega je bila prinuđena da opozove više od osam miliona automobila širom sveta, piše "Sandi telegraf."

 (Dalje)

Iz Opela su saopštili da su na evropskom tržištu za novu Astru već dobili više od 100.000 narudžbina.

 (Dalje)

Japanski "Micubiši" danas je saopštio da je postignut finalni sporazum sa francuskom kompanijom "Pežo-Sitroen" (PSA) o razvoju i snabdevanju tržišta električnim vozilima, prema kome bi se kola na baterije prodavala pod oznakama robnih marki "Pežo" i "Sitroen".

 (Dalje)

Direktor italijanske automobilske kompanije „Lamborgini” Tonino Lamborgini najavio je da će u Crnoj Gori otvoriti fabriku električnih automobila.

 (Dalje)

Ruska vlada je saopštila da namerava da uloži do 20 milijardi dolara u narednih deset godina u stabilizaciju posrnule domaće autoindustrije.

 (Dalje)

Američki "Ford motor" ostvario je u februaru na teritoriji SAD rast prodaje od 43 odsto na godišnjem nivou i prvi put je od 1998. godine premašio po mesečnom obimu prodaje konkurentski "Dženeral motors", objavile su sinoć novinske agencije.

 (Dalje)

Kao što je bilo najavljeno početkom nedelje, ekipa "Renoa" je potvrdila da je ugovorila saradnju sa "Ladom", ruskim proizvođačem automobila.

 (Dalje)