home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Državi se isplatila pomoć koju je pružila autoindustriji, koristeći novac poreskih obveznika, poručio je američki predsednik Barak Obama, u redovnom nedeljnom obraćanju građanima Amerike putem radija i Interneta.

 (Dalje)



Fuji Heavy Industries Ltd. proizvođač čuvene marke automobila Subaru, objavio je da je njihov model Legacy dobio nagradu Grand Prix 9/10 na japanskom testu bezbednosti novih vozila – JNACP za fiskalnu 2009. godinu.

 (Dalje)

Kinesko tržište automobila je u prvom ovogodišnjem tromesečju zabeležilo rast od 77,5 odsto u odnosu na isti period prošle godine, a analitičari prognoziraju da će tokom cele godine prodaja biti za 25 odsto veća nego lane.

 (Dalje)

Kineski proizvođač automobila, kompanija "Čeri" je, u želji da postane globalni "igrač" na tržištu vozila, angažovala fudbalskog reprezentativca Argentine Lionela Mesija za svog "ambasadora" čiji će zadatak biti da u svetu promoviše  "Čerijeve" automobile.

 (Dalje)

Delta Automoto, generalni uvoznik Honda automobila za Srbiju, obeležio je Dan planete Zemlje, organizujući edukativnu promociju hibridnog modela Insight u atrijumu šoping mola Delta city.

 (Dalje)

Hyundai će Genesis Coupe od jeseni ponuditi i nemačkim kupcima.

 (Dalje)

Proizvodnja automobila će ove godine u svetu porasti na 65 miliona, sa prošlogodišnjih 57,2 miliona vozila, predvidela je kompanija za analizu tržišta "Prajsvoterhaus Kupers" (PricewaterhouseCoopers - PwC) i tako popravila svoju prethodnu prognozu za dva miliona vozila.

 (Dalje)

Japanski proizvođač automobila "Nisan" saopštio je danas da je za svega tri nedelje otkako je počeo da prima porudžbine za svoje električno vozilo "lif" u Japanu broj primljenih porudžbina dostigao 3.754.

 (Dalje)

„Hjundai Motors” je danas objavio rekordnu zaradu u prvom kvartalu zahvaljujući skoku prodaje u Kini i Indiji.

 (Dalje)

Isporuke VW grupe tokom prva tri meseca ove godine su sa 1.73 miliona vozila skočile za čak 24.6 odsto u odnosu na isti period prošle godine.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Pressonline.rs

Policija je u prethodna četiri meseca od početka primene novog zakona o bezbednosti saobraćaja vozačima napisala 228.000 kazni za prekršaje, kažu za Press u MUP-u Srbije. Prema grubim procenama, na račun budžeta od ovoga treba da „legne" oko 15 miliona evra.

 (Dalje)

Bez obzira na povlačenje Luce di Montezemola sa mesta direktora Fiata i podatka da je u prvom kvartalu ove godine Fiat zabeležio gubitak od 25 miliona evra (što je ipak mnogo manje u odnosu na prvo tromesečje prošle godine, kada je gubitak iznosio 410 miliona evra), nazanimljivija vest vezana za Fiat je današnje predstavljanje petogodišnjeg plana kompanije u Torinu, odnosno noviteta Fiata, Lancie, Alfa Romea, Abartha, Ferrarija i Maseratija. 

 (Dalje)

Sa osveženim fokusom na dizajniranje, sklapanje i prodaju najboljih vozila na svetu, kompanija General Motors je najavila otvaranje Naprednog dizajn studija u Seulu, u srcu svetske prestonice dizajna za 2010. godinu.

 (Dalje)

Svaka velika automobilska marka ima svoje obožavaoce, neki tu "dužnost" ne doživljavaju preozbiljno, a drugi su - Alfisti.

 (Dalje)

Honda Srbija na Twitteru

21 Apr 2010 - 15:30 Vesti Link

Šta je zajedničko za Baraka Obamu, Britni Spirs, Dauning strit i Endi Mareja? Skoro ništa, osim što svi koriste twitter.com kao način brze komunikacije.

 (Dalje)