home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Kao i prošle godine, Audi je proglašen za najpoželjniju kompaniju među nemačkim diplomcima. Svake godine studenti na Univerzitetima u Nemačkoj biraju najpoželjniju kompaniju za zaposlenje, a na ovogodišnjoj anketi je učestvovalo 23000 diplomaca.

 (Dalje)Audi je pokrenuo promotivnu kampanju na najvećoj online društvenoj mreži Facebooku, u okviru koje želi da promoviše dizajn budućih modela.

 (Dalje)

Vlada Nemačke saopštila je da će njeni pregovori sa američkom kompanijom "Dženeral motors" (GM) o prodaji "Opela" potrajati još neko vreme i stavila do znanja da prednost i dalje daje ponudi kanadskog proizvođača delova za automobile "Magna internešenel".

 (Dalje)

Japanska Tojota će marta iduće godine okončati proizvodnju vozila u svom 25 godina starom zajedničkom preduzeću sa GM-om, u Fremontu u Kaliforniji.

 (Dalje)

„Ford” lobira kod evropskih vlada da produže sprovođenje programa subvencionisanja kupovine novih automobila kako bi se izbegao još jedan kolaps tržišta kada se okonča sistem prodaje „keš za krš”, potvrdio je šef „Fordovog” evropskog predstavništva Džon Fleming.

 (Dalje)

Od početka ove godine u Nemačkoj je sačuvano 200.000 radnih mesta zahvaljujući premiji za recikliranje automobila starijih od devet godina.

 (Dalje)

U Srbiji je na kraju 2008. godine bilo 2,198.959 registrovanih vozila, ili skoro 200.000 više nego 2003, a oko 35.000 manje nego u 2007, pokazuju podaci Uprave saobraćajne policije.

 (Dalje)

Svaki stoti automobil u Evropi je "oldtajmer". Međutim, ljubitelji ovih automobila uopšte nisu stari, polovina njih je mlađa od 45 godina. Kupci objašnjavaju da kupovinom automobila kupuju i njegovu istoriju.

 (Dalje)

Iza oklevanja Dženeral Motorsa (GM) da proda svoje neprofitabilne poslove u Evropi leži hladnoratovski strah: američka tehnologija će pasti u ruske ruke.

 (Dalje)

Novi Jeep Grand Cherokee, modelske godine 2011. (o njemu više OVDE) je imao svetsku premijeru na poslednjem Salonu automobila u Njujorku, a u javnost je nakon toga dospela i ova skica njegove sportske SRT8 varijante, modelske godine 2012.

 (Dalje)

Tokom akcija Auto-moto saveza Srbije "Kaciga glavu čuva", besplatno će biti deljene zaštitne kacige za motocikliste, kako bi se povećala bezbednosti učesnika u saobraćaju. Akcija traje od 26. avgusta do 2. septembra, a obuhvatiće 14 gradova u Srbiji u kojima će biti podeljeno 1.000 zaštitnih kaciga.

 (Dalje)

Japanski "Nisan" i američki "Krajsler" saglasili su se da okončaju važnost ugovora, postignutog minule godine, prema kome su jedan za drugog izrađivali različite modele automobila, objašnjavajući prekid saradnje "drastičnim promenama u privrednom okruženju."

 (Dalje)

Beograđanin Goran Cvetković osvojio je u trećem kolu „Velike letnje OMV nagradne igre“ automobil Volkswagen Polo. Na svečanosti na OMV benzinskoj stanici u Novom Beogradu ključeve automobila je Goranu uručio direktor prodaje OMV Srbija Karolj Lajko.

 (Dalje)

E tablice još dozvoljene

27 Avg 2009 - 08:54 Vesti Link

Preuzeto sa : Pressonline.rs

Uprkos tome što je rok za preregistraciju vozila sa ekonomskim tablicama istekao 22. jula, moguće ih je voziti dok im ne istekne registracija. Posle toga moraju na carinjenje, ili idu iz zemlje.

 (Dalje)

Britanski Autocar najavljuje dolazak novog modela Land Rovera u junu 2010. godine, koji će se bazirati na studiji LRX concept, predstavljenoj inače na Salonima automobila u Detroitu i Ženevi tokom prošle godine.

 (Dalje)