home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Danas je u Budvi u prisustvu brojnih građana otvoren 15. Sajam automobila. Do 14. oktobra posetioci će u prostoru Jadranskog sajma u Budvi biti u prilici da vide atraktivne modele svetskih brendova automobila, motocikala i prateće opreme.

 (Dalje)Poznati automobilista iz Srbije Bojan Milanović, koji će predstavljati našu zemlju na reliju "Dakar 2013", koji će biti održan u dinama Južne Amerike od 5. do 20. januara 2013. godine, svečano je otvorio 12. međunarodni sajam automobila "Auto Show - Novi Sad".

 (Dalje)

Na Novosadskom sajmu sutra će biti otvoren 12. međunarodni sajam automobila "Auto Show - Novi Sad". Izvršna direktorka Novosadskog sajma, Marijeta Lazor rekla je, na današnjoj konferenciji za novinare, da za ovogodišnji Sajam automobila već sada može da kaže da je uspeo, jer će biti organizovan i pored velike krize u automobilskoj industriji.

 (Dalje)

15. Sajam automobila na Jadranskom sajmu u Budvi će se održati od 10. do 14. oktobra 2012. godine.

 (Dalje)

Novosadski sajam biće domaćin izlagačima i posetiocima na 12. sajmu automobila "Auto show - Novi Sad". Pored predstavljanja novih modela, biće omogućeni i specijalni sajamski popusti za kupovinu automobila. Sajam se održava od srede, 10. do nedelje 14. oktobra.

 (Dalje)

Ovogodišnji Salon automobila u Parizu, koji se zvanično otvara 29. septembra i trajaće do 14. oktobra, privukao je najveće svetske proizvođače automobila koji su, međutim, zabrinuti zbog sve sumornije situacije na evropskom tržištu zahvaćenom krizom.

 (Dalje)

Sajamautomobila-nis.rsU Preljini je, na prostoru ispred Intereksa, otvoren Sajam automobila Preljina 2012. Organizatori Sajma već prvog dana, a sajam će trajati do 16. septembra, mogu biti zadovoljni jer je Preljina izabrala atraktivan način da predstavi svoje poslovne kapacitete.

 (Dalje)

Ovogodišnji Salon automobila u Parizu će svoja vrata za predstavnike medija otvoriti 27. septembra, a u nastavku možete pogledati listu najzanimljivijih modela.

 (Dalje)

Ovogodišnji Salon automobila u Parizu će svoja vrata za predstavnike medija otvoriti 27. septembra (za širu javnost 29. septembra), a u nastavku možete pogledati listu najzanimljivijih modela.

 (Dalje)

100 noviteta u Parizu

15 Avg 2012 - 22:46 Salon Link

Preuzeto sa: Novosti.rs

Premijere: U susret jednom od najprestižnijih sajmova automobila na svetu

 (Dalje)

Više od trideset automobila biće premijerno predstavljeno na Međunarodnom sajmu automobila u Njujorku koji se održava od 6. do 15. aprila.

 (Dalje)

Jubilarni 50. BEOTRUCK - Međunarodni salon privrednih vozila i prateće opreme, održava se od 27. do 31. marta u halama 1, 1a, 2 - nivo A i 3 Beogradskog sajma. Na ovoj najstarijoj zvaničnoj međunarodnoj izložbi drumskih vozila u ovom delu Evrope okupiće se vodeći svetski proizvođači privrednih vozila, delova i opreme. Beogradskoj publici predstaviće se 155 izlagača iz 20 zemalja.

 (Dalje)

Privredna vozila, laka privredna vozila, prikolice i poluprikolice, karoserije, motori i sistemi prenosa, hodni deo vozila, šasije, oprema za vozila, prateća industrija, logistika, telematika, špedicija, osiguranje, finansijske institucije, strukovne asocijacije, mediji.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 19 20 21  Sledeći»