home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Ovogodišnji Salon automobila u Parizu, koji se zvanično otvara 29. septembra i trajaće do 14. oktobra, privukao je najveće svetske proizvođače automobila koji su, međutim, zabrinuti zbog sve sumornije situacije na evropskom tržištu zahvaćenom krizom.

 (Dalje)U Preljini je, na prostoru ispred Intereksa, otvoren Sajam automobila Preljina 2012. Organizatori Sajma već prvog dana, a sajam će trajati do 16. septembra, mogu biti zadovoljni jer je Preljina izabrala atraktivan način da predstavi svoje poslovne kapacitete.

 (Dalje)

Ovogodišnji Salon automobila u Parizu će svoja vrata za predstavnike medija otvoriti 27. septembra, a u nastavku možete pogledati listu najzanimljivijih modela.

 (Dalje)

Ovogodišnji Salon automobila u Parizu će svoja vrata za predstavnike medija otvoriti 27. septembra (za širu javnost 29. septembra), a u nastavku možete pogledati listu najzanimljivijih modela.

 (Dalje)

100 noviteta u Parizu

15 Avg 2012 - 22:46 Salon Link

Preuzeto sa: Novosti.rs

Premijere: U susret jednom od najprestižnijih sajmova automobila na svetu

 (Dalje)

Više od trideset automobila biće premijerno predstavljeno na Međunarodnom sajmu automobila u Njujorku koji se održava od 6. do 15. aprila.

 (Dalje)

Jubilarni 50. BEOTRUCK - Međunarodni salon privrednih vozila i prateće opreme, održava se od 27. do 31. marta u halama 1, 1a, 2 - nivo A i 3 Beogradskog sajma. Na ovoj najstarijoj zvaničnoj međunarodnoj izložbi drumskih vozila u ovom delu Evrope okupiće se vodeći svetski proizvođači privrednih vozila, delova i opreme. Beogradskoj publici predstaviće se 155 izlagača iz 20 zemalja.

 (Dalje)

Privredna vozila, laka privredna vozila, prikolice i poluprikolice, karoserije, motori i sistemi prenosa, hodni deo vozila, šasije, oprema za vozila, prateća industrija, logistika, telematika, špedicija, osiguranje, finansijske institucije, strukovne asocijacije, mediji.

 (Dalje)

Prvi sajam motora u Kragujevcu - “Moto Rock Expo”, održaće se od 13. do 15. januara  na Šumadija sajmu. Ovaj specijalni događaj namenjen je svim ljubiteljima motora i rok muzike.

 (Dalje)

Sezonu Salona automobila u 2012. godini otvara NAIAS (2012 North American International Auto Show) u Detroitu koji će trajati od 9. do 22. januara.

 (Dalje)

Preuzeto sa: Rts.rs

Deset dana najveće izložbe putničkih i komercijalnih vozila u Aziji, „Tokijskog motor šoa“, bio je kratak period da se dobro upoznaju svi noviteti auto-industrije. Pod sloganom „Automobil će promeniti svet“ svet je video 52 nova modela, a predstavljene su i napredne tehnologije za uštedu energije i zaštitu sredine i vozilo koje može samo da se parkira.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 18 19 20  Sledeći»