home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

U Preljini je, na prostoru ispred Intereksa, otvoren Sajam automobila Preljina 2012. Organizatori Sajma već prvog dana, a sajam će trajati do 16. septembra, mogu biti zadovoljni jer je Preljina izabrala atraktivan način da predstavi svoje poslovne kapacitete.

 (Dalje)Ovogodišnji Salon automobila u Parizu će svoja vrata za predstavnike medija otvoriti 27. septembra, a u nastavku možete pogledati listu najzanimljivijih modela.

 (Dalje)

Ovogodišnji Salon automobila u Parizu će svoja vrata za predstavnike medija otvoriti 27. septembra (za širu javnost 29. septembra), a u nastavku možete pogledati listu najzanimljivijih modela.

 (Dalje)

100 noviteta u Parizu

15 Avg 2012 - 22:46 Salon Link

Preuzeto sa: Novosti.rs

Premijere: U susret jednom od najprestižnijih sajmova automobila na svetu

 (Dalje)

Više od trideset automobila biće premijerno predstavljeno na Međunarodnom sajmu automobila u Njujorku koji se održava od 6. do 15. aprila.

 (Dalje)

Jubilarni 50. BEOTRUCK - Međunarodni salon privrednih vozila i prateće opreme, održava se od 27. do 31. marta u halama 1, 1a, 2 - nivo A i 3 Beogradskog sajma. Na ovoj najstarijoj zvaničnoj međunarodnoj izložbi drumskih vozila u ovom delu Evrope okupiće se vodeći svetski proizvođači privrednih vozila, delova i opreme. Beogradskoj publici predstaviće se 155 izlagača iz 20 zemalja.

 (Dalje)

Privredna vozila, laka privredna vozila, prikolice i poluprikolice, karoserije, motori i sistemi prenosa, hodni deo vozila, šasije, oprema za vozila, prateća industrija, logistika, telematika, špedicija, osiguranje, finansijske institucije, strukovne asocijacije, mediji.

 (Dalje)

Prvi sajam motora u Kragujevcu - “Moto Rock Expo”, održaće se od 13. do 15. januara  na Šumadija sajmu. Ovaj specijalni događaj namenjen je svim ljubiteljima motora i rok muzike.

 (Dalje)

Sezonu Salona automobila u 2012. godini otvara NAIAS (2012 North American International Auto Show) u Detroitu koji će trajati od 9. do 22. januara.

 (Dalje)

Preuzeto sa: Rts.rs

Deset dana najveće izložbe putničkih i komercijalnih vozila u Aziji, „Tokijskog motor šoa“, bio je kratak period da se dobro upoznaju svi noviteti auto-industrije. Pod sloganom „Automobil će promeniti svet“ svet je video 52 nova modela, a predstavljene su i napredne tehnologije za uštedu energije i zaštitu sredine i vozilo koje može samo da se parkira.

 (Dalje)

U Tokiju je juče za novinare otvoren 42. Salon automobila, dok će za publiku biti otvoren od 3. do 11. decembra. Organizatori su najavili 45 svetskih premijera, a očekuje se oko 800.000 posetilaca.

 (Dalje)

Tanjug piše da će Međunarodni Sajam automobila u Los Anđelesu (LA Auto Show), koji sutra otvara vrata publici i traje do 27. novembra, okupiti najveće proizvođače kola iz čitavog sveta sa više od 50 noviteta i flotom "zelenih" vozila po kojima je američka smotra postala prepoznatljiva.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 18 19 20  Sledeći»