home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

U saradnji sa Srpskom asocijacijom uvoznika vozila i delova i pod pokroviteljstvom kompanije DDOR iz Novog Sada, Beogradski sajam od 14. do 23. marta organizuje dve maifestacije – 4. DDOR BG CAR SHOW i 8. Međunarodni sajam motocikala MOTOPASSION 2014, najavljeno je na Beogradskom sajmu.

 (Dalje)Nakon dva dana rezervisana za predstavnike medija (4. i 5. mart), 84. sajam automobila u Ženevi je danas zvanično otvoren i za posetioce.

 (Dalje)

Ove godine će se u Ženevi održati 84. po redu međunarodni sajam automobila, koji će za širu javnost biti otvoren između 6. i 16. marta (za novinare se otvara već 4. marta).

 (Dalje)

Automobili, auto prikolice, oprema i pribor, motori i sistemi prenosa, hodni deo vozila, šasije, oprema za vozila, prateća industrija, strukovne organizacije, udruženja, klubovi, mediji...

14.03.2014. - 20.03.2014.

 (Dalje)

Na Šumadija sajmu u toku je drugi dan Sajma automobila. Podsećamo da je ovogodišnji sajam otvoren do 8. decembra, dok su ulaz za posetioce i parking beplatni.

 (Dalje)

Na kragujevačkom „Šumadija sajmu“ danas je otvoren „8. sajam automobila“ koji će trajati do nedelje 8. decembra. Naredna tri dana kragujevčani će moći da vide najnovije modele automobila uspešnih dilerskih kuća iz Srbije i regiona, komponetaša, ponude opreme, osiguravajućih kuća i lizing kompanija. Pokrovitelj „Sajma automobila“ je grad Kragujevac.

 (Dalje)

Od šestog do osmog decembra na Šumadija sajmu u Kragujevcu će biti otvoren Sajam automobila. Okupiće se uspešne dilerske kuće, prodavci najnovijih modela iz auto-industrije, komponentaši i proizvodjači opreme, osiguravajuće kuće i lizing kompanije.

 (Dalje)

Od 22. novembra do 1. decembra, Los Anđeles će biti domaćin ovogodišnjeg izdanja sajma automobila, na kojem ćemo imati priliku da uživamo u brojnim premijerama, ali i konceptnim modelima.

 (Dalje)

Na Jadranskom sajmu u Budvi, danas je svečano otvoren 16. Sajam automobila.

 (Dalje)

Na Jadranskom sajmu će se od 9. do 13. oktobra održati 16. Sajam automobila. Najveći broj izlagača na jednom mestu u Crnoj Gori biće ponovo u prilici da u sajamskom ambijentu publici predstavi premijere i novitete poznatih svetskih brendova koje zastupaju.

 (Dalje)

Danas je završen "Auto-Moto Fest Niš 2013", sajam automobila, motora i prateće opreme. Ovo je bio 5. po redu sajam ovog tipa u Nišu u organizaciji City Marketing Centra, a pod pokroviteljstvom grada Niša.

 (Dalje)

Kako prenosi Tanjug, danas je potpredsednik vlade i ministar spoljne i unutrašnje trgovine i telekomunikacija, Rasim Ljajić, otvorio peti sajam automobila, motora i preteće opreme u niškoj hali Čair i istakao da "automobilska industrija zauzima prvo mesto u srpskom izvozu i da je ovogodišnji izvoz veći tri i po puta u odnosu na isti period prošle godine".

 (Dalje)

U organizaciji City Marketing Centra, a pod pokroviteljstvom grada Niša, od 04. do 06. oktobra 2013. godine od 10h-20h, u hali Čair i ispred hale održaće se V sajam automobila, motora i prateće opreme

 (Dalje)

Na Jadranskom sajmu u Budvi u toku su pripreme za 16. izdanje Sajma automobila, koji će se održati od 9. do 13. oktobra. Prema najavama iz Jadranskog sajma, broj najavljenih i do sada prijavljenih izlagača obećava još jedan respektabilan automobilski događaj u Crnoj Gori.

 (Dalje)

Novi modeli automobila koji će se tek pojaviti na tržištu Srbije i regiona, biće predstavljeni na 13. sajmu motornih vozila i opreme od 16. do 20. oktobra na Novosadskom sajmu.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 ... 19 20 21  Sledeći»