home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

U Ženevi će se od 3. do 15. marta održati 85. sajam automobila, s tim što treba naglasiti da su za predstavnike medija rezervisani 3. i 4. mart dok se izložba za širu javnost otvara 5. marta. 

 (Dalje)Na „Šumadija sajmu“ u Kragujevcu danas je počeo osmi po redu „Sajam automobila“ na kome su auto kuće iz Kragujevca i Čačka predstavile modele vodećih svetskih proizvođača automobila. Po prvi put ove godine Sajam u Kragujevcu ima tri nacionalne premijere, jer je auto kuća „A Market“ predstavila novu generaciju modela „pasat“, kao i restilizovane automobile „džeta“ i „tuareg“.

 (Dalje)

Na Jadranskim sajmu, od 8-12. oktobra, održava se 17-ti Sajam automobila, jedna od najatraktivnijih i najposećenijih sajamskih manifestacija.

 (Dalje)

Ovogodišnje izdanje sajma automobila u Parizu (2014 Mondial de l’Automobile) je veoma blizu, pa je red da ponovo osvežimo listu noviteta koji će tamo doživeti svoju premijeru.

 (Dalje)

Kako prenosi Tanjug, sajam automobila "DDOR BG Car Show" i Međunarodni sajam motocikala "Motopašion", na kome učestvuje više od 260 izlagača, otvorio je danas u Beogradu šampion Evrope u trkama na brdskim stazama Dušan Borković.

 (Dalje)

Sajam automobila DDOR BG Car Show i Međunarodni sajam motocikala Motopassion najznačajnije su ovogodišnje izložbe na temu auto i moto industrije u zemlji i širem okruženju. Organizovani su u saradnji sa Srpskom asocijacijom uvoznika vozila i delova i generalnim sponzorom, kompanijom DDOR iz Novog Sada.

 (Dalje)

U saradnji sa Srpskom asocijacijom uvoznika vozila i delova i pod pokroviteljstvom kompanije DDOR iz Novog Sada, Beogradski sajam od 14. do 23. marta organizuje dve maifestacije – 4. DDOR BG CAR SHOW i 8. Međunarodni sajam motocikala MOTOPASSION 2014, najavljeno je na Beogradskom sajmu.

 (Dalje)

Nakon dva dana rezervisana za predstavnike medija (4. i 5. mart), 84. sajam automobila u Ženevi je danas zvanično otvoren i za posetioce.

 (Dalje)

Ove godine će se u Ženevi održati 84. po redu međunarodni sajam automobila, koji će za širu javnost biti otvoren između 6. i 16. marta (za novinare se otvara već 4. marta).

 (Dalje)

Automobili, auto prikolice, oprema i pribor, motori i sistemi prenosa, hodni deo vozila, šasije, oprema za vozila, prateća industrija, strukovne organizacije, udruženja, klubovi, mediji...

14.03.2014. - 20.03.2014.

 (Dalje)

Na Šumadija sajmu u toku je drugi dan Sajma automobila. Podsećamo da je ovogodišnji sajam otvoren do 8. decembra, dok su ulaz za posetioce i parking beplatni.

 (Dalje)

Na kragujevačkom „Šumadija sajmu“ danas je otvoren „8. sajam automobila“ koji će trajati do nedelje 8. decembra. Naredna tri dana kragujevčani će moći da vide najnovije modele automobila uspešnih dilerskih kuća iz Srbije i regiona, komponetaša, ponude opreme, osiguravajućih kuća i lizing kompanija. Pokrovitelj „Sajma automobila“ je grad Kragujevac.

 (Dalje)

Od šestog do osmog decembra na Šumadija sajmu u Kragujevcu će biti otvoren Sajam automobila. Okupiće se uspešne dilerske kuće, prodavci najnovijih modela iz auto-industrije, komponentaši i proizvodjači opreme, osiguravajuće kuće i lizing kompanije.

 (Dalje)

Od 22. novembra do 1. decembra, Los Anđeles će biti domaćin ovogodišnjeg izdanja sajma automobila, na kojem ćemo imati priliku da uživamo u brojnim premijerama, ali i konceptnim modelima.

 (Dalje)

Na Jadranskom sajmu u Budvi, danas je svečano otvoren 16. Sajam automobila.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 ... 19 20 21  Sledeći»