home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Od šestog do osmog decembra na Šumadija sajmu u Kragujevcu će biti otvoren Sajam automobila. Okupiće se uspešne dilerske kuće, prodavci najnovijih modela iz auto-industrije, komponentaši i proizvodjači opreme, osiguravajuće kuće i lizing kompanije.

 (Dalje)Od 22. novembra do 1. decembra, Los Anđeles će biti domaćin ovogodišnjeg izdanja sajma automobila, na kojem ćemo imati priliku da uživamo u brojnim premijerama, ali i konceptnim modelima.

 (Dalje)

Na Jadranskom sajmu u Budvi, danas je svečano otvoren 16. Sajam automobila.

 (Dalje)

Na Jadranskom sajmu će se od 9. do 13. oktobra održati 16. Sajam automobila. Najveći broj izlagača na jednom mestu u Crnoj Gori biće ponovo u prilici da u sajamskom ambijentu publici predstavi premijere i novitete poznatih svetskih brendova koje zastupaju.

 (Dalje)

Danas je završen "Auto-Moto Fest Niš 2013", sajam automobila, motora i prateće opreme. Ovo je bio 5. po redu sajam ovog tipa u Nišu u organizaciji City Marketing Centra, a pod pokroviteljstvom grada Niša.

 (Dalje)

Kako prenosi Tanjug, danas je potpredsednik vlade i ministar spoljne i unutrašnje trgovine i telekomunikacija, Rasim Ljajić, otvorio peti sajam automobila, motora i preteće opreme u niškoj hali Čair i istakao da "automobilska industrija zauzima prvo mesto u srpskom izvozu i da je ovogodišnji izvoz veći tri i po puta u odnosu na isti period prošle godine".

 (Dalje)

U organizaciji City Marketing Centra, a pod pokroviteljstvom grada Niša, od 04. do 06. oktobra 2013. godine od 10h-20h, u hali Čair i ispred hale održaće se V sajam automobila, motora i prateće opreme

 (Dalje)

Na Jadranskom sajmu u Budvi u toku su pripreme za 16. izdanje Sajma automobila, koji će se održati od 9. do 13. oktobra. Prema najavama iz Jadranskog sajma, broj najavljenih i do sada prijavljenih izlagača obećava još jedan respektabilan automobilski događaj u Crnoj Gori.

 (Dalje)

Novi modeli automobila koji će se tek pojaviti na tržištu Srbije i regiona, biće predstavljeni na 13. sajmu motornih vozila i opreme od 16. do 20. oktobra na Novosadskom sajmu.

 (Dalje)

5. sajam automobila, motora i prateće opreme

 (Dalje)

Preuzeto sa: dw.de

Svetski sajam automobila (IAA) nije baš u najboljem okruženju: već godinama je u Evropi tržište slabo, sa skromnim izgledima za poboljšanje. Na Sajmu u Frankfurtu proizvođači izlažu nove modele i koncepte.

 (Dalje)

65. izdanje međunarodnog Salona automobila u Frankfurtu će biti održano između 12. i 22. septembra, s tim što za predstavnike medija (njih oko 10.000) počinje još 10. septembra.

 (Dalje)

Kako prenosi Tanjug, u Hrvatskoj se procenjuje da bi ovogodišnji "Zagreb Auto Week", u svom trećem izdanju, mogao da bude najveći i najsadržajniji do sada. Salon automobila biće održan od 10. do 12. maja, i biće upotpunjen novim sadržajima, sa dva manja propratna sajma - "Auto Servis Show" i "G Tuning Show".

 (Dalje)

Foto-galeriju prelepih hostesa sa ovogodišnjeg Sajma automobila u Berogradu možete pogledati u našoj foto-galeriji ekskluzivno dan pre zvaničnog otvaranja Sajma za posetioce.

 (Dalje)

Dan pre zvaničnog otvaranja Beogradskog sajma automobila za posetioce, u našoj foto-galeriji možete ekskluzivno pogledati najatraktivnije automobile.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 ... 18 19 20  Sledeći»