home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Za nekoliko dana počinje 81. Salon automobila u Ženevi (traje od 3. do 13. marta, s tim što su za oko 10.000 predstavnika medija rezervisani 1. i 2. mart), gde će po najavama organizatora biti prisutno 260 izlagača (koji predstavljaju 700 brendova iz 31 zemalje).

 (Dalje)U Detroitu se do 23. januara održava Salon automobila NAIAS - North American International Auto Show, a organizatori se nadaju da će privući više posetilaca nego prošle godine.

 (Dalje)

Kineski Sajam automobila počeo je u ponedeljak u gradu Gunagdžou na jugu zemlje, a ta izložba će označiti kraj godine sa rekordnom prodajom na najvećem tržištu vozila na svetu.

 (Dalje)

Budućnost autoindustrije je u "zelenom" saobraćaju, glavni je moto ovogodišnje smotre u Los Anđelesu, na kojem je predstavljeno više električnih vozila nego ikada ranije.

 (Dalje)

Na Sajmu automobila "Auto Show - Novi Sad", koji se danas završava na Novosadskom sajmu, predstavljeni su proizvodi oko 100 kompanija iz oblasti automobilske industrije, a posetioci su imali prilike da premijerno vide 22 modela.

 (Dalje)

Na Novosadskom sajmu još danas je otvoren 10. sajam automobila "Auto show - Novi Sad".

 (Dalje)

Kompanija "AutoNet KB" promovisala je na novosadskom Sajmu automobila novo lako teretno vozilo "Ego van", kineskog proizvođača automobila "Chery".

 (Dalje)

Novi model škodinog kombija na srpskom tržištu, "superb", kojeg prvenstveno odlikuju prostranost i inovativne tehnologije, izložen je na Sajmu automobila i može se pazariti po vrlo povoljnim uslovima plaćanja i uz dodatne pogodnosti.

 (Dalje)

Premijerno u Srbiji, na Sajmu "Auto show – Novi Sad" posetioci mogu videti "nissan juke", novi "crossover" model tog japanskog proizvođača.

 (Dalje)

Na Sajmu automobila, posetioci imaju priliku da vide novu Opelovu "merivu", vrlo ekonomičan automobil koji se takođe ističe stilom, inovativnim tehnologijama i bezbednošću u vožnji.

 (Dalje)

Već tradicionalno je Hala 3 Novosadskog sajma rezervisana za vozila iz game "Merceds-Benza".

 (Dalje)

"Ferrari 612 F1 A scaglietti" sa 540KS i V12 motorom, na štandu beogradskog  "Benelux tuninga" nije na prodaju.

 (Dalje)

Preuzeto sa : NSautomobili.com  

U još jednoj kriznoj godini, za sve zaposlene u automobilskoj industriji, retki svetli primeri pokušavaju da se izbore sa svim problemima koji su zahvatili ovaj sektor. Među njima se nalazi i Novosadski Sajam, koji tradicionalnim, desetim po redu, sajmom automobila - Auto Show Novi Sad pokušava da na jednom mestu približi prodavce i kupce novih automobila. 

 (Dalje)

Kupovinom novog automobila na Sajmu "Auto show – Novi Sad" mogu se ostvariti značajne uštede, a različiti proizvođači priredili su popuste za posetioce Sajma automobila.

 (Dalje)

U Auli Novosadskog sajma danas je svečano otvoren 10. međunarodni sajam automobila "Auto Show - Novi Sad", a čast da otvori ovu sajamsku manifestaciju imao je naš poznati automobilista Pavle Komnenović.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 18 19 20  Sledeći»