home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Tradicionalni press day, koji se svake godine održava uoči Salona automobila, izlagači su i ove godine iskoristili da najave novine u svom programu, podsete na najbolje i najtraženije modele iz prethodnog perioda,istaknu prednosti svojih automobila i ponude najpovoljnije uslove prodaje.

 (Dalje)FAS prvi put učestvuje na Međunarodnom salonu automobila sa brojnim Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Fiat Professional i Jeep vozilima.
 (Dalje)

Međunarodni salon automobila održava se na Beogradskom sajmu od 25. marta do 3. aprila i jedan je od 19 sajmova automobila u svetu koji će se 2011. održati pod okriljem Međunarodne asocijacije proizvođača automobila – OICA. Istovremeno sa ovom 49. smotrom održava se i 6. MOTOPASSION – Međunarodni sajam motocikala i bicikala.

 (Dalje)

Brojke koje će obeležiti 49. međunarodni salon automobila i 6. međunarodni sajam motocikala i bicikala MOTOPASSION, dovoljno su ilustrativne – posetioci će moći da uživaju u 85 sajamskih premijera, 58 noviteta, 37 brendova i 20 top premijera.

 (Dalje)

Međunarodni salon automobila održaće se od 25. marta do 3. aprila, zajedno sa Međunarodnim sajmom motocikala i bicikala “Motopassion” u halama 1, 2, 3, 4 i 5, na prostoru od 35.000 kvadratnih metara, uz učešće 450 izlagača, proizvođača, uvoznika, distributera svih automobilskih brendova koji posluju na našem tržištu.  

 (Dalje)

Na ovogodišnjem Salonu automobila u Ženevi svetsku premijeru je imalo više od stotinu automobila. Ipak, većina medija uspela da proprati samo najzanimljivije modele pa su automobilski entuzijasti bili prisiljeni da se zapute u Švajcarsku da bi ih sve videli na jednom mestu.

 (Dalje)

VIDEO I


U Ženevi se do 13. marta održava 81. Salon automobila, gde je po podacima organizatora prisutno 260 izlagača (koji predstavljaju 700 brendova iz 31 zemalje).

 (Dalje)

Za nekoliko dana počinje 81. Salon automobila u Ženevi (traje od 3. do 13. marta, s tim što su za oko 10.000 predstavnika medija rezervisani 1. i 2. mart), gde će po najavama organizatora biti prisutno 260 izlagača (koji predstavljaju 700 brendova iz 31 zemalje).

 (Dalje)

U Detroitu se do 23. januara održava Salon automobila NAIAS - North American International Auto Show, a organizatori se nadaju da će privući više posetilaca nego prošle godine.

 (Dalje)

Kineski Sajam automobila počeo je u ponedeljak u gradu Gunagdžou na jugu zemlje, a ta izložba će označiti kraj godine sa rekordnom prodajom na najvećem tržištu vozila na svetu.

 (Dalje)

Budućnost autoindustrije je u "zelenom" saobraćaju, glavni je moto ovogodišnje smotre u Los Anđelesu, na kojem je predstavljeno više električnih vozila nego ikada ranije.

 (Dalje)

Na Sajmu automobila "Auto Show - Novi Sad", koji se danas završava na Novosadskom sajmu, predstavljeni su proizvodi oko 100 kompanija iz oblasti automobilske industrije, a posetioci su imali prilike da premijerno vide 22 modela.

 (Dalje)

Na Novosadskom sajmu još danas je otvoren 10. sajam automobila "Auto show - Novi Sad".

 (Dalje)

Kompanija "AutoNet KB" promovisala je na novosadskom Sajmu automobila novo lako teretno vozilo "Ego van", kineskog proizvođača automobila "Chery".

 (Dalje)

Novi model škodinog kombija na srpskom tržištu, "superb", kojeg prvenstveno odlikuju prostranost i inovativne tehnologije, izložen je na Sajmu automobila i može se pazariti po vrlo povoljnim uslovima plaćanja i uz dodatne pogodnosti.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 19 20 21  Sledeći»