home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Premijerno u Srbiji, na Sajmu "Auto show – Novi Sad" posetioci mogu videti "nissan juke", novi "crossover" model tog japanskog proizvođača.

 (Dalje)Na Sajmu automobila, posetioci imaju priliku da vide novu Opelovu "merivu", vrlo ekonomičan automobil koji se takođe ističe stilom, inovativnim tehnologijama i bezbednošću u vožnji.

 (Dalje)

Već tradicionalno je Hala 3 Novosadskog sajma rezervisana za vozila iz game "Merceds-Benza".

 (Dalje)

"Ferrari 612 F1 A scaglietti" sa 540KS i V12 motorom, na štandu beogradskog  "Benelux tuninga" nije na prodaju.

 (Dalje)

Preuzeto sa : NSautomobili.com  

U još jednoj kriznoj godini, za sve zaposlene u automobilskoj industriji, retki svetli primeri pokušavaju da se izbore sa svim problemima koji su zahvatili ovaj sektor. Među njima se nalazi i Novosadski Sajam, koji tradicionalnim, desetim po redu, sajmom automobila - Auto Show Novi Sad pokušava da na jednom mestu približi prodavce i kupce novih automobila. 

 (Dalje)

Kupovinom novog automobila na Sajmu "Auto show – Novi Sad" mogu se ostvariti značajne uštede, a različiti proizvođači priredili su popuste za posetioce Sajma automobila.

 (Dalje)

U Auli Novosadskog sajma danas je svečano otvoren 10. međunarodni sajam automobila "Auto Show - Novi Sad", a čast da otvori ovu sajamsku manifestaciju imao je naš poznati automobilista Pavle Komnenović.

 (Dalje)

Premijere novih modela, specijalni sajamski popusti, stručne tribine i manifestacija "Tuning styling show" obeležiće 10. sajam automobila "Auto Show – Novi Sad", koji se održava od srede, 13. do nedelje, 17. oktobra.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Autorevija.com  

Šta napisati za sajam na kome učestvuje svega par proizvođača automobila? Možda ništa, a možda i ponešto, čisto da ovogodišnji 14. po redu sajam automobila u Banjaluci ne ostane u zaboravu i kao jedan od najlošijih i najgorih sajmova u regionu.

 (Dalje)

U Banjaluci se do 11. oktobra održava 14. sajam automobila, na kome učestvuje 30 kompanija.

 (Dalje)

13. Sajam automobila u Budvi se održava od 6. do 10. oktobra, a ova sajamska manifestacija je i ove godine okupila svetske brendove koji imaju svoje ovlašćene uvoznike i distrubutere na teritoriji Crne Gore.

 (Dalje)

Sajam automobila "Auto Show" održaće se deseti put na Novosadskom sajmu od 13. do 17. oktobra.  

 (Dalje)

Danas je za posetioce i zvanično otvoren Salon automobila u Parizu (za predstavnike medija su bila rezervisana dva dana – 30. septembar i 1. oktobar) koji će trajati do 17. oktobra.  

 (Dalje)

CAR SHOW u Kraljevu

1 Okt 2010 - 21:00 Salon Link

U Kraljevu (na sajamskom prostoru kraj Ibra, na samo 500 metara od strogog centra grada) se održava prvi sajam automobila pod nazivom KV CAR SHOW.

 (Dalje)

U hali Čair u Nišu otvoren je drugi Sajam automobila, motora i prateće opreme AUTO MOTO FEST NIŠ 2010.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... 19 20 21  Sledeći»