home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

U novom terminu, krajem septembra, kragujevački Sajam priprema ovogodišnji “Auto Expo“

 (Dalje)Više od 50 izlagača predstaviće motocikle, bicikle, terenska vozila, plovila i prateću opremu i ponuditi povoljne uslove za kupovinu od 22. do 25 aprila na Novosadskom sajmu.

 (Dalje)

Nakon Salona u Ženevi i Njujorku (i našeg BG CAR SHOW-a), red je došao na AMI (Auto Mobil International) Salon automobila u nemačkom Lajpcigu, gde će od 10. do 18. aprila biti prisutno 460 izlagača.

 (Dalje)

Ovogodišnji Međunarodni sajam automobila, koji se u Njujorku održava od 2. do 11. aprila, biće do sada najveća smotra "zelenih" automobila.

 (Dalje)

Najstarija zvanična međunarodna izložba drumskih vozila na Balkanu – 48. međunarodni salon privrednih vozila BEOTRUCK, svečano je otvoren na Beogradskom sajmu i trajaće do subote, 27. marta.

 (Dalje)

BEOTRUCK, međunarodni salon privrednih vozila i prateće opreme, biće održan na Beogradskom sajmu od 23. do 27. marta u halama 1, 1a, 2, 3 i 4.

 (Dalje)

Video preuzet sa : NSautomobili.com

BG CAR SHOW je otvoren do nedelje 14. marta (radno vreme je od 10 do 20 h), a danas 11. marta je Family Day kada Sajam automobila mogu da posete kompletne porodice sa decom po povlašćenoj ceni od 500 dinara.

 (Dalje)

Ministar trgovine i usluga Slobodan Milosavljević je danas otvorio 3. DELTA GENERALI BG CAR SHOW i 5. međunarodni sajam motocikala i bicikala MOTOPASSION, koji traju do 14. marta.

 (Dalje)

VIDEO I

O novitetima 80. Salona automobila u Ženevi (traje do 14. marta) je poslednjih dana i nedelja bilo dosta reči, pa je red za kratko podsećanje kroz nekoliko video izveštaja.

 (Dalje)

Dve izuzetno atraktivne sajamske manifestacije – 3. DELTA GENERALI BG CAR SHOW i 5. međunarodni sajam motocikala i bicikala MOTOPASSION, počinju u ponedeljak, 8. marta i traju do nedelje, 14. marta.

 (Dalje)

80. Salon automobila u Ženevi počinje već za nekoliko dana (od 4. do 14. marta, s tim što su za oko 10.000 predstavnika medija rezervisani 2. i 3. mart) a, kako je to već običaj, skoro svi noviteti su unapred poznati.

 (Dalje)

Na Beogradskom sajmu (Bulevar vojvode Mišića 14) će se od 8. do 14. marta održati izložbeno-prodajna priredba - Sajam automobila pod nazivom "BG CAR SHOW".   

 (Dalje)

VIDEO 1 : Audi e-tron concept

Salon automobila u Detroitu (NAIAS - North American International Auto Show) je za predstavnike medija počeo još 11. januara, dok će za posetioce biti otvoren od 16. pa sve do 24. januara.

 (Dalje)

Sajam automobila u Los Anđelesu (LA Auto Show), koji je danas otvoren za publiku, ostaće upamćen ne samo po novim modelima automobila, već možda mnogo više po događanjima u autoindustriji koja su mu prethodila.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... 18 19 20  Sledeći»