home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

 (Dalje)Prvi sajam motora u Kragujevcu - “Moto Rock Expo”, održaće se od 13. do 15. januara  na Šumadija sajmu. Ovaj specijalni događaj namenjen je svim ljubiteljima motora i rok muzike.

 (Dalje)

Sezonu Salona automobila u 2012. godini otvara NAIAS (2012 North American International Auto Show) u Detroitu koji će trajati od 9. do 22. januara.

 (Dalje)

Preuzeto sa: Rts.rs

Deset dana najveće izložbe putničkih i komercijalnih vozila u Aziji, „Tokijskog motor šoa“, bio je kratak period da se dobro upoznaju svi noviteti auto-industrije. Pod sloganom „Automobil će promeniti svet“ svet je video 52 nova modela, a predstavljene su i napredne tehnologije za uštedu energije i zaštitu sredine i vozilo koje može samo da se parkira.

 (Dalje)

U Tokiju je juče za novinare otvoren 42. Salon automobila, dok će za publiku biti otvoren od 3. do 11. decembra. Organizatori su najavili 45 svetskih premijera, a očekuje se oko 800.000 posetilaca.

 (Dalje)

Tanjug piše da će Međunarodni Sajam automobila u Los Anđelesu (LA Auto Show), koji sutra otvara vrata publici i traje do 27. novembra, okupiti najveće proizvođače kola iz čitavog sveta sa više od 50 noviteta i flotom "zelenih" vozila po kojima je američka smotra postala prepoznatljiva.

 (Dalje)

Premijerno predstavljanje modela, novine u teretnom programu i pratećim granama automobilske industrije, specijalni sajamski popusti za kupovinu automobila, sadržaji su koji obeležavaju pretposlednji dan Sajma automobila u Novom Sadu.

 (Dalje)

Na Novosadskom sajmu danas je otvoren 11. sajam automobila "Auto Show - Novi Sad", na kojem je premijerno za tržište Srbije ili novosadskoj publici prikazan 31 automobil.

 (Dalje)

Na 11. sajmu automobila "Auto šou - Novi Sad", koji počinje 12. oktobra, premijerno će na tržištu Srbije ili novosadskoj publici biti prikazan 31 automobil, najavljeno je danas na konferenciji za novinare na Novosadskom sajmu.

 (Dalje)

Danas je u Nišu završen Auto-moto fest 2011, treći Sajam automobila, motora i prateće opreme koji je održan u novom ruhu sportske hale Čair.

 (Dalje)

Posle dva veoma uspešna Auto-moto festa, danas je svečano otvoren treći Sajam automobila, motora i prateće opreme koji će se održati od 7. do 9. oktobra 2011. u novom ruhu sportske hale Čair u Nišu.

 (Dalje)

Sajam automobila “Auto šou – Novi Sad” će se održati na Novosadskom sajmu od 12. do 16. oktobra. Kao i ranijih godina na Sajmu će biti niz novina i sajamski popusti, saopšteno je danas u tom akcionarskom društvu.

 (Dalje)

Konferencija za novinare povodom početka održavanja  Auto-moto festa NIŠ 2011, održana je 5. oktobra u niškom Media centru. Prisutnim novinarima obratili su se Oliver Paunović - direktor Sajma, Saša Đorđević - menadžer Sajma, Bratislav Ignjatović - direktor Sportskog Centra Čair i Dušan Milisavljević - narodni poslanik. 

 (Dalje)

Na Jadranskom sajmu, danas je svečano otvorena jedna od najatraktivnijih i najekskluzivnijih sajamskih manifestacija - Sajam automobila.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 19 20 21  Sledeći»