home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Premijerno predstavljanje modela, novine u teretnom programu i pratećim granama automobilske industrije, specijalni sajamski popusti za kupovinu automobila, sadržaji su koji obeležavaju pretposlednji dan Sajma automobila u Novom Sadu.

 (Dalje)Na Novosadskom sajmu danas je otvoren 11. sajam automobila "Auto Show - Novi Sad", na kojem je premijerno za tržište Srbije ili novosadskoj publici prikazan 31 automobil.

 (Dalje)

Na 11. sajmu automobila "Auto šou - Novi Sad", koji počinje 12. oktobra, premijerno će na tržištu Srbije ili novosadskoj publici biti prikazan 31 automobil, najavljeno je danas na konferenciji za novinare na Novosadskom sajmu.

 (Dalje)

Danas je u Nišu završen Auto-moto fest 2011, treći Sajam automobila, motora i prateće opreme koji je održan u novom ruhu sportske hale Čair.

 (Dalje)

Posle dva veoma uspešna Auto-moto festa, danas je svečano otvoren treći Sajam automobila, motora i prateće opreme koji će se održati od 7. do 9. oktobra 2011. u novom ruhu sportske hale Čair u Nišu.

 (Dalje)

Sajam automobila “Auto šou – Novi Sad” će se održati na Novosadskom sajmu od 12. do 16. oktobra. Kao i ranijih godina na Sajmu će biti niz novina i sajamski popusti, saopšteno je danas u tom akcionarskom društvu.

 (Dalje)

Konferencija za novinare povodom početka održavanja  Auto-moto festa NIŠ 2011, održana je 5. oktobra u niškom Media centru. Prisutnim novinarima obratili su se Oliver Paunović - direktor Sajma, Saša Đorđević - menadžer Sajma, Bratislav Ignjatović - direktor Sportskog Centra Čair i Dušan Milisavljević - narodni poslanik. 

 (Dalje)

Na Jadranskom sajmu, danas je svečano otvorena jedna od najatraktivnijih i najekskluzivnijih sajamskih manifestacija - Sajam automobila.

 (Dalje)

U Banjaluci je danas otvoren 15. Međunarodni sajam automobila "SAM 2011", a izlagači su "Lada auto", "Verano motors", "Autoplus", "Škoda", "Audi", "Folksvagen", a po prvi put "Tojota" i "Mahindra".

 (Dalje)

Na sajmu ove godine učestvuje 11 izlagača, distributera automobila, auto–opreme, osiguravajućih kuća i ovlašćenih servisa. Zainteresovani za kupovinu vozila na sajmu mogu računati na sajamske popuste koje daju gotovo svi izlagači. Sajam automobila "Auto-expo 2011." traje do drugog oktobra, a ulaz na sajam i parking su ove godine besplatni

 (Dalje)

Automobilski snovi ne prestaju ni u krizi  

Danas (25.9) se završava Međunarodni sajam automobila u Frankfurtu. Iako su mnoge zemlje suočene s ekonomskim teškoćama, u Frankfurtu se nije videlo mnogo od tih nevolja. Svi izveštavaju o „izuzetnom sajmu“.

 (Dalje)

24. i 25 septembra održaće se Drugi sajam automobila u Kraljevu na prostoru JKP Pijaca u delu od mosta ka sportskim terenima.

 (Dalje)

64. Salon automobila u Frankfurtu će trajati od 15. do 25. septembra (za predstavnike medija su bili rezervisani 13. i 14. septembar), a po očekivanju organizatora, ove godine se očekuje da broj posetilaca premaši 850.000 koliko je zabeleženo 2009. godine.

 (Dalje)

Toliko najavljivani 64. Salon automobila u Frankfurtu samo što nije počeo (traje od 15. do 25. septembra, za predstavnike medija rezervisani su 13. i 14. septembar), a po najavama organizatora, ove godine učestvovaće oko 900 izlagača.

 (Dalje)

Ljubitelje automobila u Srbiji očekuje bogata sajamska automobilska jesen, a to podrazumeva Sajmove automobila u Kragujevcu, Nišu i Novom Sadu.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 18 19 20  Sledeći»