home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

Dan pred zvanično otvaranje Sajma automobila u Beogradu, medijima su otkriveni modeli koji će ovom prilikom biti premijerno prikazani u Srbiji. Novi Golf i električni BMW samo su delić onoga što vas očekuje, pogledajte.

 (Dalje)U hali “Šumadija sajma“ otvoren je jedan od najatraktivnijih sajmova – Auto expo. Pored lokalnih dilera i zastupnika najpoznatijih brendova auto industrije, kao što su “Volkswagen”, “Opel”, “Hyundai”, “Škoda”, “Fiat”, “Alfa”, “Mazda”, “Ford”, “Nissan”, ljubitelje automobila očekuju i dve premijere na teritoriji Centralne Srbije – “Ford Mustanga” i “Kuga”.

 (Dalje)

Danas je u niškoj hali Čair svečano otvoren Sedmi "Sajam automobila", motora i prateće opreme koji će trajati do 9. oktobra. Ovogodišnji Auto Moto Fest Niš 2016 okupio je kao i do sada vodeće svetske proizvođače vozila, delova i auto opreme.

 (Dalje)

Sajam automobila sedmi put u Nišu, organizator City Marketing Centar. Svečano otvaranje je u petak 7. oktobra u 11 sati, ovogodišnji sajam biće otvoren do nedelje 9. oktobra u niškoj hali Čair.

 (Dalje)

Mada na predstojećem sajmu automobila u Parizu (za novinare se otvara 29. septembra, za širu javnost od 1. do 16. oktobra) neće biti brojnih proizvođača, posetioci će ipak biti u prilici da vide brojne novitete.

 (Dalje)

AUTO MOTO FEST 2016. biće održan u niškoj hali “Čair” od 7. do 9. oktobra. Petnaest brendova, auto kuće i dileri, servisi i prateća oprema sve na jednom mestu, na sedmom Sajmu automobila. Brojne premijere i veliki popusti obeležiće početak oktobra kao odlično vreme za kupovinu novog vozila.

 (Dalje)

Počeo Zagreb Auto Show

5 Apr 2016 - 17:05 Salon Link

Nakon dugih osam godina posta najznačajniji automobilski događaj u Hrvatskoj i regionu otvario svoja vrata

14. po redu izdanje ZG Auto Showa donosi pregršt noviteta, od čega neke sa statusom svetske vicepremijere. Prevedeno, to znači da su pojedini modeli stigli direktno iz Ženeve, bar kada je u pitanju njihova promocija.

 (Dalje)

Slika

Foto galeriju sa sajma automobila BG Car Show pogledajte OVDE.17-23. mart 2016.

Hale 1, 1A, 2, 3, 3A i 4 Beogradskog sajma

DDOR BG CAR SHOW 05 i 10. Međunarodni sajam motocikala MOTOPASSION predstavljaju jedinstvenu sajamsku manifestaciju, najznačajniji godišnji regionalni događaj u sektoru auto i moto industrije. Više od 300 izlagača iz dvadesetak zemalja, 35 automobilskih brendova, 10 brendova proizvođača lakih privrednih vozila i više od 30 moto brendova - brojke su koje govore o njegovom obimu i značaju.

 (Dalje)

86. sajam automobila u Ženevi je danas i zvanično otvoren za širu javnost, i to sve do 13. marta do kada bi ovu izložbu trebalo da poseti oko 700.000 ljudi.

 (Dalje)

- DDOR BG CAR SHOW I MOTOPASSION
- 17-23. MART 2016.
- BENTLEY U PRVOJ POSETI BEOGRADU

Spektakularna mašina, koja pokreće 5. sajam automobila DDOR BG CAR SHOW i 10. Međunarodni sajam motocikala MOTOPASSION, spremna je za start. Ovaj najreprezentativniji i najrobusniji ovogodišnji regionalni događaj u sektoru auto i moto industrije predstaviće se posetiocima tokom sedam dana, od 17. do 23. marta 2016. godine, u čak šest hala Beogradskog sajma.

 (Dalje)

Sajam u Detroitu

13 Jan 2016 - 04:57 Salon Link

Sajam automobila u Detroitu je veliki spektakl na koji će doći čak i američki predsednik Barak Obama. Ali inovativni trendovi okrenuti budućnosti zaobilaze taj američki grad.

 (Dalje)

"All Roads Lead to Detroit…"

Ne bih marketinški slogan u naslovu shvatao bukvalno. U stvari, pre bih rekao da svi putevi svetske auto industrije tradicionalno “kreću”, svake nove godine, iz Detroita.

 (Dalje)

Sajam automobila u Iraku

8 Mar 2015 - 23:32 Salon Link

Međunarodni sajam automobila u iračkom gradu Erbilu privukao je veliku pažnju posetilaca, uprkos napadima terorističke organizacije IS i ekonomskoj krizi, javlja Anadolu Agency (AA).

 (Dalje)

U Ženevi je danas i zvanično za posetioce otvoren 85. sajam automobila, s tim što treba naglasiti da su za predstavnike medija bili rezervisani 3. i 4. mart.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 ... 19 20 21  Sledeći»