home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Počeo Zagreb Auto Show

5 Apr 2016 - 17:05 Salon Link

Nakon dugih osam godina posta najznačajniji automobilski događaj u Hrvatskoj i regionu otvario svoja vrata

14. po redu izdanje ZG Auto Showa donosi pregršt noviteta, od čega neke sa statusom svetske vicepremijere. Prevedeno, to znači da su pojedini modeli stigli direktno iz Ženeve, bar kada je u pitanju njihova promocija.

 (Dalje)Slika

Foto galeriju sa sajma automobila BG Car Show pogledajte OVDE.17-23. mart 2016.

Hale 1, 1A, 2, 3, 3A i 4 Beogradskog sajma

DDOR BG CAR SHOW 05 i 10. Međunarodni sajam motocikala MOTOPASSION predstavljaju jedinstvenu sajamsku manifestaciju, najznačajniji godišnji regionalni događaj u sektoru auto i moto industrije. Više od 300 izlagača iz dvadesetak zemalja, 35 automobilskih brendova, 10 brendova proizvođača lakih privrednih vozila i više od 30 moto brendova - brojke su koje govore o njegovom obimu i značaju.

 (Dalje)

86. sajam automobila u Ženevi je danas i zvanično otvoren za širu javnost, i to sve do 13. marta do kada bi ovu izložbu trebalo da poseti oko 700.000 ljudi.

 (Dalje)

- DDOR BG CAR SHOW I MOTOPASSION
- 17-23. MART 2016.
- BENTLEY U PRVOJ POSETI BEOGRADU

Spektakularna mašina, koja pokreće 5. sajam automobila DDOR BG CAR SHOW i 10. Međunarodni sajam motocikala MOTOPASSION, spremna je za start. Ovaj najreprezentativniji i najrobusniji ovogodišnji regionalni događaj u sektoru auto i moto industrije predstaviće se posetiocima tokom sedam dana, od 17. do 23. marta 2016. godine, u čak šest hala Beogradskog sajma.

 (Dalje)

Sajam u Detroitu

13 Jan 2016 - 04:57 Salon Link

Sajam automobila u Detroitu je veliki spektakl na koji će doći čak i američki predsednik Barak Obama. Ali inovativni trendovi okrenuti budućnosti zaobilaze taj američki grad.

 (Dalje)

"All Roads Lead to Detroit…"

Ne bih marketinški slogan u naslovu shvatao bukvalno. U stvari, pre bih rekao da svi putevi svetske auto industrije tradicionalno “kreću”, svake nove godine, iz Detroita.

 (Dalje)

Sajam automobila u Iraku

8 Mar 2015 - 23:32 Salon Link

Međunarodni sajam automobila u iračkom gradu Erbilu privukao je veliku pažnju posetilaca, uprkos napadima terorističke organizacije IS i ekonomskoj krizi, javlja Anadolu Agency (AA).

 (Dalje)

U Ženevi je danas i zvanično za posetioce otvoren 85. sajam automobila, s tim što treba naglasiti da su za predstavnike medija bili rezervisani 3. i 4. mart.

 (Dalje)

U Ženevi će se od 3. do 15. marta održati 85. sajam automobila, s tim što treba naglasiti da su za predstavnike medija rezervisani 3. i 4. mart dok se izložba za širu javnost otvara 5. marta. 

 (Dalje)

Na „Šumadija sajmu“ u Kragujevcu danas je počeo osmi po redu „Sajam automobila“ na kome su auto kuće iz Kragujevca i Čačka predstavile modele vodećih svetskih proizvođača automobila. Po prvi put ove godine Sajam u Kragujevcu ima tri nacionalne premijere, jer je auto kuća „A Market“ predstavila novu generaciju modela „pasat“, kao i restilizovane automobile „džeta“ i „tuareg“.

 (Dalje)

Na Jadranskim sajmu, od 8-12. oktobra, održava se 17-ti Sajam automobila, jedna od najatraktivnijih i najposećenijih sajamskih manifestacija.

 (Dalje)

Ovogodišnje izdanje sajma automobila u Parizu (2014 Mondial de l’Automobile) je veoma blizu, pa je red da ponovo osvežimo listu noviteta koji će tamo doživeti svoju premijeru.

 (Dalje)

Kako prenosi Tanjug, sajam automobila "DDOR BG Car Show" i Međunarodni sajam motocikala "Motopašion", na kome učestvuje više od 260 izlagača, otvorio je danas u Beogradu šampion Evrope u trkama na brdskim stazama Dušan Borković.

 (Dalje)

Sajam automobila DDOR BG Car Show i Međunarodni sajam motocikala Motopassion najznačajnije su ovogodišnje izložbe na temu auto i moto industrije u zemlji i širem okruženju. Organizovani su u saradnji sa Srpskom asocijacijom uvoznika vozila i delova i generalnim sponzorom, kompanijom DDOR iz Novog Sada.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 ... 19 20 21  Sledeći»