home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

51. Međunarodni salon automobila, najvažnija i najveća ovogodišnja manifestacija u oblasti automobilske industrije u našem regionu, biće održan, prema zvaničnom kalendaru međunarodne asocijacije proizvođača motornih vozila OICA, od 22. do 31. marta u svim raspoloživim izlagačkim kapacitetima Beogradskog sajma.

 (Dalje)Ovogodišnji 83. po redu Salon automobila u Ženevi će se održati od 7. do 17. marta (5. i 6. mart su rezevisani za predstavnike medija), a najavljeno je oko 130 svetskih i evropskih premijera.

 (Dalje)

Losanđeleski auto-salon (The Los Angeles Auto Show, od 30. novembra do 9. decembra) ove godine s ponosom očekuje oko 50 premijera (najavljene su 24 svetske i 25 premijera na tlu SAD, među kojima je i prvo predstavljanje „fijata 500L“).

 (Dalje)

Juče je završen "Auto-Moto Fest Niš 2012", sajam automobila, motora i prateće opreme. Ovo je bio 4. po redu sajam ovog tipa u Nišu u organizaciji City Marketing Centra, a pod pokroviteljstvom Grada Niša.

 (Dalje)

Juče je otvoren "Auto-Moto Fest Niš 2012", sajam automobila, motora i prateće opreme. Ovo je 4. po redu sajam ovog tipa u Nišu u organizaciji City Marketing Centra, a pod pokroviteljstvom Grada Niša.

 (Dalje)

Kako tvrde najnoviji izveštaji, nova generacija Ford Mustanga mogla bi da dobije isti motor kao i novi Ford Focus RS za koga se veruje da će biti opremljen 2,3 litarskom EcoBoost jedinicom.

 (Dalje)

Otvoren je "Auto-Moto Fest Niš 2012", sajam automobila, motora i prateće opreme, najveći automobilski događaj u Srbiji ove godine. Ovo je 4. po redu sajam ovog tipa u Nišu u organizaciji City Marketing Centra, a pod pokroviteljstvom Grada Niša.

 (Dalje)

Danas počinje Auto-Moto Fest Niš, sajam automobila, motora i prateće opreme, najveći automobilski događaj u Srbiji ove godine. Ovo je 4. po redu sajam ovog tipa u Nišu u organizaciji City Marketing Centra, a pod pokroviteljstvom Grada Niša.

 (Dalje)

Danas je u Budvi u prisustvu brojnih građana otvoren 15. Sajam automobila. Do 14. oktobra posetioci će u prostoru Jadranskog sajma u Budvi biti u prilici da vide atraktivne modele svetskih brendova automobila, motocikala i prateće opreme.

 (Dalje)

Poznati automobilista iz Srbije Bojan Milanović, koji će predstavljati našu zemlju na reliju "Dakar 2013", koji će biti održan u dinama Južne Amerike od 5. do 20. januara 2013. godine, svečano je otvorio 12. međunarodni sajam automobila "Auto Show - Novi Sad".

 (Dalje)

Na Novosadskom sajmu sutra će biti otvoren 12. međunarodni sajam automobila "Auto Show - Novi Sad". Izvršna direktorka Novosadskog sajma, Marijeta Lazor rekla je, na današnjoj konferenciji za novinare, da za ovogodišnji Sajam automobila već sada može da kaže da je uspeo, jer će biti organizovan i pored velike krize u automobilskoj industriji.

 (Dalje)

15. Sajam automobila na Jadranskom sajmu u Budvi će se održati od 10. do 14. oktobra 2012. godine.

 (Dalje)

Novosadski sajam biće domaćin izlagačima i posetiocima na 12. sajmu automobila "Auto show - Novi Sad". Pored predstavljanja novih modela, biće omogućeni i specijalni sajamski popusti za kupovinu automobila. Sajam se održava od srede, 10. do nedelje 14. oktobra.

 (Dalje)

Ovogodišnji Salon automobila u Parizu, koji se zvanično otvara 29. septembra i trajaće do 14. oktobra, privukao je najveće svetske proizvođače automobila koji su, međutim, zabrinuti zbog sve sumornije situacije na evropskom tržištu zahvaćenom krizom.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 18 19 20  Sledeći»