home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Novi modeli automobila koji će se tek pojaviti na tržištu Srbije i regiona, biće predstavljeni na 13. sajmu motornih vozila i opreme od 16. do 20. oktobra na Novosadskom sajmu.

 (Dalje)5. sajam automobila, motora i prateće opreme

 (Dalje)

Preuzeto sa: dw.de

Svetski sajam automobila (IAA) nije baš u najboljem okruženju: već godinama je u Evropi tržište slabo, sa skromnim izgledima za poboljšanje. Na Sajmu u Frankfurtu proizvođači izlažu nove modele i koncepte.

 (Dalje)

65. izdanje međunarodnog Salona automobila u Frankfurtu će biti održano između 12. i 22. septembra, s tim što za predstavnike medija (njih oko 10.000) počinje još 10. septembra.

 (Dalje)

Kako prenosi Tanjug, u Hrvatskoj se procenjuje da bi ovogodišnji "Zagreb Auto Week", u svom trećem izdanju, mogao da bude najveći i najsadržajniji do sada. Salon automobila biće održan od 10. do 12. maja, i biće upotpunjen novim sadržajima, sa dva manja propratna sajma - "Auto Servis Show" i "G Tuning Show".

 (Dalje)

Foto-galeriju prelepih hostesa sa ovogodišnjeg Sajma automobila u Berogradu možete pogledati u našoj foto-galeriji ekskluzivno dan pre zvaničnog otvaranja Sajma za posetioce.

 (Dalje)

Dan pre zvaničnog otvaranja Beogradskog sajma automobila za posetioce, u našoj foto-galeriji možete ekskluzivno pogledati najatraktivnije automobile.

 (Dalje)

51. Međunarodni salon automobila, najvažnija i najveća ovogodišnja manifestacija u oblasti automobilske industrije u našem regionu, biće održan, prema zvaničnom kalendaru međunarodne asocijacije proizvođača motornih vozila OICA, od 22. do 31. marta u svim raspoloživim izlagačkim kapacitetima Beogradskog sajma.

 (Dalje)

Ovogodišnji 83. po redu Salon automobila u Ženevi će se održati od 7. do 17. marta (5. i 6. mart su rezevisani za predstavnike medija), a najavljeno je oko 130 svetskih i evropskih premijera.

 (Dalje)

Losanđeleski auto-salon (The Los Angeles Auto Show, od 30. novembra do 9. decembra) ove godine s ponosom očekuje oko 50 premijera (najavljene su 24 svetske i 25 premijera na tlu SAD, među kojima je i prvo predstavljanje „fijata 500L“).

 (Dalje)

Juče je završen "Auto-Moto Fest Niš 2012", sajam automobila, motora i prateće opreme. Ovo je bio 4. po redu sajam ovog tipa u Nišu u organizaciji City Marketing Centra, a pod pokroviteljstvom Grada Niša.

 (Dalje)

Juče je otvoren "Auto-Moto Fest Niš 2012", sajam automobila, motora i prateće opreme. Ovo je 4. po redu sajam ovog tipa u Nišu u organizaciji City Marketing Centra, a pod pokroviteljstvom Grada Niša.

 (Dalje)

Kako tvrde najnoviji izveštaji, nova generacija Ford Mustanga mogla bi da dobije isti motor kao i novi Ford Focus RS za koga se veruje da će biti opremljen 2,3 litarskom EcoBoost jedinicom.

 (Dalje)

Otvoren je "Auto-Moto Fest Niš 2012", sajam automobila, motora i prateće opreme, najveći automobilski događaj u Srbiji ove godine. Ovo je 4. po redu sajam ovog tipa u Nišu u organizaciji City Marketing Centra, a pod pokroviteljstvom Grada Niša.

 (Dalje)

Danas počinje Auto-Moto Fest Niš, sajam automobila, motora i prateće opreme, najveći automobilski događaj u Srbiji ove godine. Ovo je 4. po redu sajam ovog tipa u Nišu u organizaciji City Marketing Centra, a pod pokroviteljstvom Grada Niša.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 19 20 21  Sledeći»