home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Na sajmu ove godine učestvuje 11 izlagača, distributera automobila, auto–opreme, osiguravajućih kuća i ovlašćenih servisa. Zainteresovani za kupovinu vozila na sajmu mogu računati na sajamske popuste koje daju gotovo svi izlagači. Sajam automobila "Auto-expo 2011." traje do drugog oktobra, a ulaz na sajam i parking su ove godine besplatni

 (Dalje)Automobilski snovi ne prestaju ni u krizi  

Danas (25.9) se završava Međunarodni sajam automobila u Frankfurtu. Iako su mnoge zemlje suočene s ekonomskim teškoćama, u Frankfurtu se nije videlo mnogo od tih nevolja. Svi izveštavaju o „izuzetnom sajmu“.

 (Dalje)

24. i 25 septembra održaće se Drugi sajam automobila u Kraljevu na prostoru JKP Pijaca u delu od mosta ka sportskim terenima.

 (Dalje)

64. Salon automobila u Frankfurtu će trajati od 15. do 25. septembra (za predstavnike medija su bili rezervisani 13. i 14. septembar), a po očekivanju organizatora, ove godine se očekuje da broj posetilaca premaši 850.000 koliko je zabeleženo 2009. godine.

 (Dalje)

Toliko najavljivani 64. Salon automobila u Frankfurtu samo što nije počeo (traje od 15. do 25. septembra, za predstavnike medija rezervisani su 13. i 14. septembar), a po najavama organizatora, ove godine učestvovaće oko 900 izlagača.

 (Dalje)

Ljubitelje automobila u Srbiji očekuje bogata sajamska automobilska jesen, a to podrazumeva Sajmove automobila u Kragujevcu, Nišu i Novom Sadu.

 (Dalje)

Salon automobila u Njujorku

23 Apr 2011 - 19:37 Salon Link

U strahu da bi galon benzina mogao da dostigne pet dolara na američkom tržištu, svetski proizvođači automobila predstavili su seriju energetski efikasnih modela na Sajmu automobila u Njujorku.

 (Dalje)

Sajam automobila u Šangaju

19 Apr 2011 - 01:22 Salon Link

Svetski proizvođači automobila okupljaju se ove sedmice u Šangaju u nadi da će uspeti da obezbede što veći deo kolača na najvećem tržištu automobila na svetu, u trenutku kada se čitav sektor suočava sa katastrofalnim posledicama zemljotresa i cunamija u Japanu.

 (Dalje)

Naš proslavljni motociklista Gabor Sagmajster otvorio je danas sajmove motocikala i nautike na Novosadskom sajmu.

 (Dalje)

Sajam motocikala, bicikala i prateće opreme "Moto Bike Expo – Novi Sad" omogućiće posetiocima uvid u ponudu modela najpoznatijih svetskih proizvođa.

 (Dalje)

Vodeći američki, evropski, japanski, indijski i korejski proizvođači kola predstavljaju svoje najnovije modele na već ustaljenim smotrama automobila u Ženevi, Frankfurtu, Parizu i Detroitu, ali u poslednjih nekoliko godina, upadljivo je njihovo sve veće prisustvo na kineskoj smotri vozila, koja se u aprilu alternativno održava u Pekingu i Šangaju svake druge godine.

 (Dalje)

Kia na Salonu automobila u Seulu predstavlja studiju novog gradskog automobila sa elektropogonom, nazvanog Haimo EV concept.

 (Dalje)

Do 3. aprila Beogradski sajam je domaćin svim značajnim svetskim proizvođačima, uvoznicima i distributerima automobila i motocikala, kao i predstavnicima pratećih industrija.

 (Dalje)

Ovogodišnji, 49. međunarodni salon automobila u Beogradu će se održati od 25. marta do 3. aprila, dok je 24. marta održan Press day.

 (Dalje)

Tradicionalni press day, koji se svake godine održava uoči Salona automobila, izlagači su i ove godine iskoristili da najave novine u svom programu, podsete na najbolje i najtraženije modele iz prethodnog perioda,istaknu prednosti svojih automobila i ponude najpovoljnije uslove prodaje.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 19 20 21  Sledeći»