home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Salon automobila u Njujorku

23 Apr 2011 - 19:37 Salon Link

U strahu da bi galon benzina mogao da dostigne pet dolara na američkom tržištu, svetski proizvođači automobila predstavili su seriju energetski efikasnih modela na Sajmu automobila u Njujorku.

 (Dalje)Sajam automobila u Šangaju

19 Apr 2011 - 01:22 Salon Link

Svetski proizvođači automobila okupljaju se ove sedmice u Šangaju u nadi da će uspeti da obezbede što veći deo kolača na najvećem tržištu automobila na svetu, u trenutku kada se čitav sektor suočava sa katastrofalnim posledicama zemljotresa i cunamija u Japanu.

 (Dalje)

Naš proslavljni motociklista Gabor Sagmajster otvorio je danas sajmove motocikala i nautike na Novosadskom sajmu.

 (Dalje)

Sajam motocikala, bicikala i prateće opreme "Moto Bike Expo – Novi Sad" omogućiće posetiocima uvid u ponudu modela najpoznatijih svetskih proizvođa.

 (Dalje)

Vodeći američki, evropski, japanski, indijski i korejski proizvođači kola predstavljaju svoje najnovije modele na već ustaljenim smotrama automobila u Ženevi, Frankfurtu, Parizu i Detroitu, ali u poslednjih nekoliko godina, upadljivo je njihovo sve veće prisustvo na kineskoj smotri vozila, koja se u aprilu alternativno održava u Pekingu i Šangaju svake druge godine.

 (Dalje)

Kia na Salonu automobila u Seulu predstavlja studiju novog gradskog automobila sa elektropogonom, nazvanog Haimo EV concept.

 (Dalje)

Do 3. aprila Beogradski sajam je domaćin svim značajnim svetskim proizvođačima, uvoznicima i distributerima automobila i motocikala, kao i predstavnicima pratećih industrija.

 (Dalje)

Ovogodišnji, 49. međunarodni salon automobila u Beogradu će se održati od 25. marta do 3. aprila, dok je 24. marta održan Press day.

 (Dalje)

Tradicionalni press day, koji se svake godine održava uoči Salona automobila, izlagači su i ove godine iskoristili da najave novine u svom programu, podsete na najbolje i najtraženije modele iz prethodnog perioda,istaknu prednosti svojih automobila i ponude najpovoljnije uslove prodaje.

 (Dalje)

FAS prvi put učestvuje na Međunarodnom salonu automobila sa brojnim Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Fiat Professional i Jeep vozilima.
 (Dalje)

Međunarodni salon automobila održava se na Beogradskom sajmu od 25. marta do 3. aprila i jedan je od 19 sajmova automobila u svetu koji će se 2011. održati pod okriljem Međunarodne asocijacije proizvođača automobila – OICA. Istovremeno sa ovom 49. smotrom održava se i 6. MOTOPASSION – Međunarodni sajam motocikala i bicikala.

 (Dalje)

Brojke koje će obeležiti 49. međunarodni salon automobila i 6. međunarodni sajam motocikala i bicikala MOTOPASSION, dovoljno su ilustrativne – posetioci će moći da uživaju u 85 sajamskih premijera, 58 noviteta, 37 brendova i 20 top premijera.

 (Dalje)

Međunarodni salon automobila održaće se od 25. marta do 3. aprila, zajedno sa Međunarodnim sajmom motocikala i bicikala “Motopassion” u halama 1, 2, 3, 4 i 5, na prostoru od 35.000 kvadratnih metara, uz učešće 450 izlagača, proizvođača, uvoznika, distributera svih automobilskih brendova koji posluju na našem tržištu.  

 (Dalje)

Na ovogodišnjem Salonu automobila u Ženevi svetsku premijeru je imalo više od stotinu automobila. Ipak, većina medija uspela da proprati samo najzanimljivije modele pa su automobilski entuzijasti bili prisiljeni da se zapute u Švajcarsku da bi ih sve videli na jednom mestu.

 (Dalje)

VIDEO I


U Ženevi se do 13. marta održava 81. Salon automobila, gde je po podacima organizatora prisutno 260 izlagača (koji predstavljaju 700 brendova iz 31 zemalje).

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 18 19 20  Sledeći»