home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

U Banjaluci je danas otvoren 15. Međunarodni sajam automobila "SAM 2011", a izlagači su "Lada auto", "Verano motors", "Autoplus", "Škoda", "Audi", "Folksvagen", a po prvi put "Tojota" i "Mahindra".

 (Dalje)Na sajmu ove godine učestvuje 11 izlagača, distributera automobila, auto–opreme, osiguravajućih kuća i ovlašćenih servisa. Zainteresovani za kupovinu vozila na sajmu mogu računati na sajamske popuste koje daju gotovo svi izlagači. Sajam automobila "Auto-expo 2011." traje do drugog oktobra, a ulaz na sajam i parking su ove godine besplatni

 (Dalje)

Automobilski snovi ne prestaju ni u krizi  

Danas (25.9) se završava Međunarodni sajam automobila u Frankfurtu. Iako su mnoge zemlje suočene s ekonomskim teškoćama, u Frankfurtu se nije videlo mnogo od tih nevolja. Svi izveštavaju o „izuzetnom sajmu“.

 (Dalje)

24. i 25 septembra održaće se Drugi sajam automobila u Kraljevu na prostoru JKP Pijaca u delu od mosta ka sportskim terenima.

 (Dalje)

64. Salon automobila u Frankfurtu će trajati od 15. do 25. septembra (za predstavnike medija su bili rezervisani 13. i 14. septembar), a po očekivanju organizatora, ove godine se očekuje da broj posetilaca premaši 850.000 koliko je zabeleženo 2009. godine.

 (Dalje)

Toliko najavljivani 64. Salon automobila u Frankfurtu samo što nije počeo (traje od 15. do 25. septembra, za predstavnike medija rezervisani su 13. i 14. septembar), a po najavama organizatora, ove godine učestvovaće oko 900 izlagača.

 (Dalje)

Ljubitelje automobila u Srbiji očekuje bogata sajamska automobilska jesen, a to podrazumeva Sajmove automobila u Kragujevcu, Nišu i Novom Sadu.

 (Dalje)

Salon automobila u Njujorku

23 Apr 2011 - 19:37 Salon Link

U strahu da bi galon benzina mogao da dostigne pet dolara na američkom tržištu, svetski proizvođači automobila predstavili su seriju energetski efikasnih modela na Sajmu automobila u Njujorku.

 (Dalje)

Sajam automobila u Šangaju

19 Apr 2011 - 01:22 Salon Link

Svetski proizvođači automobila okupljaju se ove sedmice u Šangaju u nadi da će uspeti da obezbede što veći deo kolača na najvećem tržištu automobila na svetu, u trenutku kada se čitav sektor suočava sa katastrofalnim posledicama zemljotresa i cunamija u Japanu.

 (Dalje)

Naš proslavljni motociklista Gabor Sagmajster otvorio je danas sajmove motocikala i nautike na Novosadskom sajmu.

 (Dalje)

Sajam motocikala, bicikala i prateće opreme "Moto Bike Expo – Novi Sad" omogućiće posetiocima uvid u ponudu modela najpoznatijih svetskih proizvođa.

 (Dalje)

Vodeći američki, evropski, japanski, indijski i korejski proizvođači kola predstavljaju svoje najnovije modele na već ustaljenim smotrama automobila u Ženevi, Frankfurtu, Parizu i Detroitu, ali u poslednjih nekoliko godina, upadljivo je njihovo sve veće prisustvo na kineskoj smotri vozila, koja se u aprilu alternativno održava u Pekingu i Šangaju svake druge godine.

 (Dalje)

Kia na Salonu automobila u Seulu predstavlja studiju novog gradskog automobila sa elektropogonom, nazvanog Haimo EV concept.

 (Dalje)

Do 3. aprila Beogradski sajam je domaćin svim značajnim svetskim proizvođačima, uvoznicima i distributerima automobila i motocikala, kao i predstavnicima pratećih industrija.

 (Dalje)

Ovogodišnji, 49. međunarodni salon automobila u Beogradu će se održati od 25. marta do 3. aprila, dok je 24. marta održan Press day.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 19 20 21  Sledeći»