home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Na Šumadija sajmu u Kragujevcu danas je otvoren 6. Sajam automobila, auto delova i opreme na kojem učestvuje oko 40 izlagača.

 (Dalje)"Sajam automobila, auto-delova i opreme" u Kragujevcu je najposećenija i najatraktivnija manifestacija koju organizuje kragujevačko Gradsko sajmište.

 (Dalje)

Na Novosadskom sajmu se danas završava deveti sajam automobila "Auto Show Novi Sad", a izveštaj i Foto album možete pogledati na sajtu NSautomobili.com.Na Novosadskom sajmu danas je počeo 9. sajam automobila "Auto Show – Novi Sad". U "Masteru" i halama 1,3 i 4 Novosadskog sajma, do nedelje, 1. novembra, nastupa više od 100 izlagača, zastupnika i dilera najznačajnijih svetskih proizvođača putničkih vozila i kamiona.

 (Dalje)

Danas je za novinare otvoren 41. Salon automobila u Tokiju, dok će šira javnost novitete 108 kompanija moći da vidi od 24. oktobra do 4. novembra.

 (Dalje)

Sledeća priredba na Novosadskom sajmu je 9. sajam automobila "Auto Show – Novi Sad" koji će se održati od utorka, 27. oktobra do nedelje, 1. novembra.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Autorevija.com

Sajam automobila u Banjaluci već tradicionalno iz godine u godinu gubi svoj sjaj i zainteresovanost posetilaca za isti. Ako uporedimo ranije sajmove sa ovim, ovaj definitivno zaslužuje titulu najneinteresantnijeg.

 (Dalje)


Preuzeto sa : Cafemontenegro.com

Na sajmu automobila u Budvi koji je otvoren pre par dana, izlagači potencijalne kupce ohrabruju ozbiljnim popustima koji se kreću i do 20 odsto.

 (Dalje)

Ministar saobraćaja i veza Republike Srpske Nedeljko Čubrilović otvorio je danas u Banjaluci 13. Međunarodni sajam automobila "SAM 09" na kojem će u narednih šest dana svoje modele prikazati 45 svetskih auto kuća.

 (Dalje)

Sajam automobila u Budvi, 12. po redu manifestacija ovakve vrste koja se održava u prestonici crnogorskog turizma, počinje sutra, a trajaće do nedelje 11. oktobra.

 (Dalje)

Danas je u Nišu otvoren "Auto-Moto fest Niš 2009", odnosno prvi Sajam automobila, motora i prateće opreme u ovom gradu, a trajaće do 4. oktobra u hali Sportskog centra Čair.

 (Dalje)

VIDEO I : Highlights

 (Dalje)

63. Salon automobila u Frankfurtu ove godine traje od 17. do 27. septembra (za predstavnike medija su rezervisani 15. i 16. septembar), a svi najvažniji noviteti su uglavnom poznati i pre zvaničnog otvaranja.

 (Dalje)

"Auto-Moto fest Niš 2009", odnosno prvi Sajam automobila, motora i prateće opreme u tom gradu, biće održan od 2. do 4. oktobra u hali Sportskog centra Čair.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... 18 19 20  Sledeći»