home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

U Barseloni se danas i zvanično za posetioce otvara 35. Salon automobila (35. Salòn Internacional del Automòvil), koji će trajati do 17. maja.

 (Dalje)VIDEO I : Highlights

 (Dalje)

Koliko je ovogodišnji, 13. po redu Salon automobila u kineskom Šangaju (traje do 28. aprila) značajan u svetskim okvirima, najbolje pokazuje broj svetskih premijera, kao i to da je, uprkos aktuelnoj svetskoj ekonomskoj krizi, izložbeni prostor u odnosu na poslednji Salon iz 2007. povećan za 20% i iznosi 170.000 kvadrata.

 (Dalje)

VIDEO I : 2009 New York

 (Dalje)

Beogradski sajam je sve do 5. aprila domaćin najvećeg i najvažnijeg automobilskog događaja u našoj zemlji – 47. Međunarodnog salona automobila, na kome učestvuje više od 500 izlagača koji se predstavljaju u halama 1, 2, 3, 4 i 5, i to na površini od 40 hiljada kvadrata.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Blic.rs              

Ako se po jutru dan poznaje, ovo će biti jedan od najuspešnijih salona automobila održanih u Beogradu. Uprkos ekonomskoj krizi koja potresa ceo svet, prodavci automobila zadovoljno trljaju ruke jer su prodati gotovo svi izloženi modeli, od najskupljeg do najjeftinijeg vozila.

 (Dalje)

Beogradski sajam će od danas biti domaćin najvećeg i najvažnijeg automobilskog događaja u našoj zemlji - od 27. marta do 5. aprila održava se Međunarodni salon automobila.

 (Dalje)

Na Beogradskom sajmu (Bulevar vojvode Mišića 14, www.sajam.co.rs) u petak 27. marta, pod sloganom "Otkrijte svoje želje" počinje 47. Međunarodni salon automobila (MSA) koji će trajati sve do 5. aprila.

 (Dalje)

Danas je i zvanično za posetioce otvoren 79. Salon automobila u Ženevi (traje sve do 15. marta), dok su za novinare bili rezervisani 3. i 4. mart.

 (Dalje)

Ovogodišnji, 79. Salon automobila u Ženevi se za posetioce zvanično otvara 5. i traje sve do 15. marta, dok su za novinare rezervisani 3. i 4. mart.

 (Dalje)

VIDEO I : Highlights

 (Dalje)

U italijanskoj Bolonji se sve do 14. decembra održava tradicionalni (ove godine već 33. po redu) Salon automobila, odnosno zvanično Bologna Motor Show, na kome je održano nekoliko premijera, zanimljivih i za naše tržište.

 (Dalje)

U Kragujevcu će se od 26. do 30. novembra održati Sajam automobila i autodelova Auto Expo koji će u organizaciji Šumadija sajma okupiti prodavce automobila i proizvođače autodelova iz Srbije.

 (Dalje)

VIDEO I : Highlights 1

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20  Sledeći»