home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Ministar saobraćaja i veza Republike Srpske Nedeljko Čubrilović otvorio je danas u Banjaluci 13. Međunarodni sajam automobila "SAM 09" na kojem će u narednih šest dana svoje modele prikazati 45 svetskih auto kuća.

 (Dalje)Sajam automobila u Budvi, 12. po redu manifestacija ovakve vrste koja se održava u prestonici crnogorskog turizma, počinje sutra, a trajaće do nedelje 11. oktobra.

 (Dalje)

Danas je u Nišu otvoren "Auto-Moto fest Niš 2009", odnosno prvi Sajam automobila, motora i prateće opreme u ovom gradu, a trajaće do 4. oktobra u hali Sportskog centra Čair.

 (Dalje)

VIDEO I : Highlights

 (Dalje)

63. Salon automobila u Frankfurtu ove godine traje od 17. do 27. septembra (za predstavnike medija su rezervisani 15. i 16. septembar), a svi najvažniji noviteti su uglavnom poznati i pre zvaničnog otvaranja.

 (Dalje)

"Auto-Moto fest Niš 2009", odnosno prvi Sajam automobila, motora i prateće opreme u tom gradu, biće održan od 2. do 4. oktobra u hali Sportskog centra Čair.

 (Dalje)

U Barseloni se danas i zvanično za posetioce otvara 35. Salon automobila (35. Salòn Internacional del Automòvil), koji će trajati do 17. maja.

 (Dalje)

VIDEO I : Highlights

 (Dalje)

Koliko je ovogodišnji, 13. po redu Salon automobila u kineskom Šangaju (traje do 28. aprila) značajan u svetskim okvirima, najbolje pokazuje broj svetskih premijera, kao i to da je, uprkos aktuelnoj svetskoj ekonomskoj krizi, izložbeni prostor u odnosu na poslednji Salon iz 2007. povećan za 20% i iznosi 170.000 kvadrata.

 (Dalje)

VIDEO I : 2009 New York

 (Dalje)

Beogradski sajam je sve do 5. aprila domaćin najvećeg i najvažnijeg automobilskog događaja u našoj zemlji – 47. Međunarodnog salona automobila, na kome učestvuje više od 500 izlagača koji se predstavljaju u halama 1, 2, 3, 4 i 5, i to na površini od 40 hiljada kvadrata.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Blic.rs              

Ako se po jutru dan poznaje, ovo će biti jedan od najuspešnijih salona automobila održanih u Beogradu. Uprkos ekonomskoj krizi koja potresa ceo svet, prodavci automobila zadovoljno trljaju ruke jer su prodati gotovo svi izloženi modeli, od najskupljeg do najjeftinijeg vozila.

 (Dalje)

Beogradski sajam će od danas biti domaćin najvećeg i najvažnijeg automobilskog događaja u našoj zemlji - od 27. marta do 5. aprila održava se Međunarodni salon automobila.

 (Dalje)

Na Beogradskom sajmu (Bulevar vojvode Mišića 14, www.sajam.co.rs) u petak 27. marta, pod sloganom "Otkrijte svoje želje" počinje 47. Međunarodni salon automobila (MSA) koji će trajati sve do 5. aprila.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... 19 20 21  Sledeći»