home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Ovo je do sada verovatno najbolja špijunska fotografija nove, četvrte generacije Opelove Astre, čiju je premijeru nemačka fabrika još ranije zakazala za septembar ove godine i Salon automobila u Frankfurtu.

 (Dalje)Američki "Ford" predstavio je manje komercijalno vozilo "Tranzit Konekt", model za 2010. godinu, specijalno razvijen za vlasnike malog biznisa, koji bi trebalo da se nađe u prodaji već ovog leta.

 (Dalje)Nissan 370ZG by Central 20

10 Feb 2009 - 00:37 Tuning Link

Japanska kompanija Central 20 je samo još jedna u nizu već zaista mnogobrojnih tjuning kuća koje su kupcima ponudile svoje modifikacije novog Nissana 370Z.

 (Dalje)

Plan francuske vlade za spasavanje automobilske industije uključuje šest milijardi evra (7,7 milijardi dolara) zajmova za Reno (Renault SA) i Pežo - Sitroen (Peugeot-Citroen), navode pariske dnevnici.

 (Dalje)

Treći po veličini japanski proizvođač automobila Nisan će, zbog drastičnog pada prodaje i finansijskog manjka, do kraja marta ukinuti 20 hiljada radnih mesta.

 (Dalje)

Domaći uvoznik Citroena, kompanija Vitro group (www.citroen.rs), u saradnji sa Hypo leasingom, pokreće novu akciju tokom koje ovi francuski automobili mogu da se kupe na trogodišnji lizing (uz 30% učešća) i to bez kamate.

 (Dalje)

Sem modela i20 STC (o njemu više OVDE), Hyundai je za Salon automobila u Ženevi (5. – 15. mart) pripremio i novu studiju nazvanu HED-6, koja najavljuje neki budući SUV model korejske fabrike (po svoj prilici novi Tucson).

 (Dalje)

Tjuning kuća Miranda-Series je objavila detalje o svom najnovijem tjuning programu Red Devil, namenjenom BMW-u M3 (serija E92).

 (Dalje)

Za kupce koji nemaju strpljenja da čekaju na neki eventualni serijski Range Rover Sport sa parom vrata manje, već neko vreme rešenje nudi kompanija LSE Design (koja će proizvesti tačno 200 komada svog Range Rovera Sport Coupea), a uskoro će joj se pridružiti i nova britanska firma ARK ReDesign (specijalizovana za modifikacije prestižnih automobila).

 (Dalje)

Nissan je NV200 izložio još na Salonu automobila u Tokiju 2007. godine, i to u formi inovativnog koncepta komercijalnog vozila, dok serijski model stiže na tržište posle premijere na sledećem Salonu u Ženevi.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Blic.rs

"Reno“ je odlučio da izvuče maksimum iz trećeg generacije „lagune“ i logičnim redom je posle limuzine i karavana na ulice „izbacio“ i kupe, rešenje od kojeg je francuski proizvođač odustao još gašenjem legendarnog „fuega“.

 (Dalje)

Ford će predstojeći Salon automobila u Ženevi iskoristiti da javnosti prikaže i svoj novi koncept Iosis 3, odnosno već treći koncept iz Iosis serije.

 (Dalje)

Verovatno se sećate vesti od pre nekih mesec dana da je britanski doktor Harold Carr svoju imovinu testamentom ostavio rođacima, a da je deo imovine činila i jedna garaža, u kojoj se, između ostalih automobila, nalazio i veoma redak Bugatti 57S Atalante iz 1937. godine (jedan od ukupno 17 ikada proizvedenih).

 (Dalje)

Hyunda i20 STC

8 Feb 2009 - 09:17 Top secret Link

Nakon promocije standardnog modela i20 sa 5 vrata na prošlogodišnjem Salonu automobila u Parizu, Hyundai je pripremio i njegovu STC (SporTy Compact) varijantu sa parom vrata manje, čija se premijera inače očekuje za manje od mesec dana na Salonu u Ženevi.

 (Dalje)