home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Hyundai Motor Company je zvanično počeo sa odbrojavanjem do najvećeg svetskog sportskog događaja tako što je isporučio 78 vozila lokalnom organizacionom odboru FIFA Kupa konfederacija Južna Afrika 2009. god.

 (Dalje)Prošle nedelje je objavljeno da su General Motors i kineska kompanija Sichuan Tengzhong Heavy Industrial Machinery Co. postigli preliminarni dogovor o preuzimanju Hummera, ali prodaju sada zaustavlja kineska vlada.

 (Dalje)

Vrhovni sud SAD-a blokirao je dalju prodaju "Krajslera" nakon što je grupa penzionih fondova tražila da se poništi odluka stečajnog suda o prodaji "Krajslera" "Fijatu".

 (Dalje)

Administracija američkog predsednika Baraka Obame zatražila je od američkog Vrhovnog suda da odbaci zahtev za odlaganje prodaje bankrotiranog proizvođača automobila „Krajsler” grupaciji sa italijanskom kompanijom „Fijat” na čelu, ukazavši da bi blokiranje tog sporazuma imalo „ozbiljne posledice”.

 (Dalje)

Nemački proizvođač automobila Audi objavio je danas pad prodaje u maju od 6 procenata, uprkos dobrim rezultatima na azijsko-pacifičkom tržištu.

 (Dalje)

Fiat je i zvanično objavio cene za novi Fiat 500C kabrio, koji će kupcima u Italiji biti dostupan od sledećeg meseca.

 (Dalje)

Ministarstvo za ekologiju Japana napravilo je plan na osnovu koga bi u toj zemlji do polovine ovog veka više od polovine automobila trebalo da budu ekološki čista vozila, objavljeno je u Tokiju.

 (Dalje)

Deo penzionih fondova iz američke države Indijane zatražio od Federalnog suda SAD da poništi odobrenu prodaju automobilske industrije "Krajsler", čiji bi vlasnik trebalo da postane italijanski "Fijat".

 (Dalje)

Apelacioni sud u Njujorku odobrio je noćas da se američka automobilska industrija "Krajsler" proda italijanskom "Fijatu", sa tim da će taj sud sačekati još do ponedeljka da vidi da li će se neko možda žaliti na takvu transakciju.

 (Dalje)

Fabrika automobila u Kragujevcu objavila je konkurs za zapošljavanje radnika u pogonu Lakirnice zbog povećanog obima proizvodnje "punto" automobila i uvođenja rada u više smena.

 (Dalje)

Prodaja novih putničkih automobila u Hrvatskoj u prvih pet meseci ove godine opala je za više od 46 odsto u odnosu na isti period prošle godine, objavila je agencija za istraživanje tržišta "Promocija Plus".

 (Dalje)

Nekako u senci svih priča o njegovim finansijskim problemima, otpuštanju radnika, smanjenju dilerske mreže i prodaji pojedinih brendova, General Motors je krajem maja obeležio i jedan jubilej.

 (Dalje)

"Fijat" je i dalje zainteresovan za nemački "Opel", izjavio je danas generalni direktor te italijanske automobilske industrije Serdjo Markione.

 (Dalje)

Nemački "Porše" najavio je da će zatražiti pomoć nemačke vlade u iznosu od 1,75 milijardi evra za popunjavanje ogromnih finansijskih rupa, izjavio je zvanični predstavnik kompanije.

 (Dalje)

Američki General Motors nastavlja sa prodajom svojih brendova pa je sada na red došao i Saturn, koji ja Evropljanima najviše poznat po tome što Amerikancima pod svojim imenom prodaje neke od Opelovih modela.

 (Dalje)