home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

1. zvanični skup BMW Fan Kluba biće organizovan u Leskovcu u nedelju 19.09.2010.godine, na parkingu ispred Zdravlja Actavis sa početkom u 12,00 časova.

 (Dalje)Fordova fabrika u Saarlouisu, u jugozapadnoj Nemačkoj, obeležila je 26. avgusta proizvodnju svog dvanaestomilionitog vozila, u samo 40 godina rada.

 (Dalje)

Mazda Motor Corporation i Ford Motor Company  nastavljaju da investiraju u zajedničku fabriku pick-up vozila na Tajlandu.

 (Dalje)

Kako bi zadovoljio veliku početnu potražnju, Audi je odlučio da poveća proizvodnju svog najmanjeg modela A1.

 (Dalje)

Kompanija KIA AUTO d.o.o. Beograd uspešno je završila nagradnu igru "KIA WORLD CUP" organizovanu povodom svetskog prvenstva u fudbalu.

 (Dalje)

Nakon lansiranja Tate Nano, najjeftinijeg novog automobila na svetu, mnogi proizvođači su takođe najavili predstavljanje niskobudžetnih vozila, a među poslednjima je i kineski Zotye Holding Group.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Novosti.rs

Nekadašnji biser krune Britanske imperije, Indija, postaje sve snažniji, globalni automobilski gigant.

 (Dalje)

Hondin hibridni model Insight odlično je prihvaćen širom sveta zbog svojih ekoloških karakteristika i prijateljskomg odnosa prema životnoj sredini. U ovom modelu Honda je prvi put primenila novu tehnologiju - sistem ekološke pomoći u vožnji - Eco Assist, a kojim je sada opremljen i novi hibridni kupe CR-Z.

 (Dalje)

Honda je tokom redovne 64. sednice Evropskog parlamenta mladih, koja je održana od 30. jula do 8. avgusta u Frankfurtu, učesnicima predstavila svoj prvi serijski automobil sa pogonom na vodonične ćelije - FCX Clarity.

 (Dalje)

U Novom Sadu će se održati manifestacija i okupljanje starovremenskih vozila - Oldtimera pod nazivom "16. LukOil međunarodni skup starovremenskih vozila u Novom Sadu" od 27.-29. 08.2010. U Novom Sadu u organizaciji YU Auto Moto Kluba "Veteran" iz Novog Sada.

 (Dalje)

Nezavisna organizacija EuroNCAP (European New Car Assessment Programme) je objavila izveštaj o najnovijoj seriji crash testova bezbednosti.

 (Dalje)

Pobednik takmičenja "App my Ride Contest" je proglašen: "DUDE" je dospeo na sam vrh u okviru takmičenja za aplikacije u vozilu - aplikacija koja sa vozačem komunicira na šaljiv način i sa podrškom. Priznati skup stručnjaka je nagradio najbolju među 100 ideja koje su poslate.

 (Dalje)

Audi A3 sedan za Ameriku

25 Avg 2010 - 07:24 Vesti Link

Kako stvari sada stoje, Audi će sledeću generaciju modela A3 ponuditi i u verziji klasične limuzine sa četiri vrata (sadašnji je dostupan kao hatchback sa 3 vrata, Sportback sa 5 vrata i kao kabriolet).

 (Dalje)

Preuzeto sa : Blic.rs  

Prvi srpski „Fijatov“ komponentaš kragujevačka firma „Promotor Irva“ isporučila je juče prvi kontingent od 120 auto-dizalica kompaniji „Fijat automobili Srbija“, koje će se ugrađivati u „punto klasik“.

 (Dalje)

Racing, sportska verzija Citroena DS3, predstavljena još na poslednjem Salonu automobila u Ženevi, od 1. septembra i zvanično kreće u prodaju (ali će biti proizveden u limitiranom broju primeraka).

 (Dalje)