home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Od kada je u maju predstavljena, nova Volkswagen igrica „Touareg Challenge“ doživela je neverovatan uspeh. Do danas je ova igrica „skinuta“ sa interneta više od milion puta.

 (Dalje)Broj prodatih vozila u Audi-ju nastavlja da se povećava. U maju mesecu je kompanija iz Ingolštata prodala 14.6% više vozila širom sveta u odnosu na maj prošle godine.

 (Dalje)

Nemačka vlada je odbila zahtev "Dženeral motorsa" (GM) da pruži pomoć njegovoj posrnuloj filijali "Opel", naglašavajući da američka autokompanija ima dovoljno novca za oporavak evropske podružnice.

 (Dalje)

Iz korporacije Kia Motors javljaju da su u maju širom sveta prodali 175.098, što je 23,4% više nego u maju prošle godine.

 (Dalje)

U sredu 09. juna 2010. godine u prodajnom salonu Hyundai Auto Beograda dodeljena je glavna nagrada - automobil i10 Aleksandri Vasiljević, autorki slogana koji će pratiti našu reprezentaciju u Južnoj Africi. 

 (Dalje)

Evropska komisija, izvršno telo Evropske unije, odobrila je Italiji da sa 16 miliona evra pomogne plan kompanije „Fijat” da modernizuje fabriku „Fijat pauertrejn teknolodžiz” u Veroni koja se bavi proizvodnjom pogonskih tehnologija.

 (Dalje)Treći po veličini proizvođač automobila u Japanu, "Nisan", planira da isplati direktorima plate u proseku četiri puta veće od primanja šefova "Tojote" i skoro tri puta veće u odnosu na zaradu "Hondinih" rukovodilaca za poslovnu godinu koja je završena u martu.

 (Dalje)

"Starci" bez goriva

10 Jun 2010 - 00:23 Vesti Link

Izvor : Novosti.rs

Kada krajem juna Naftna industrija Srbije prestane da proizvodi olovni benzin, vlasnici automobila starijih od 25 godina možda neće imati gde da sipaju gorivo.

 (Dalje)

Jedna od današjih vesti koja je privukla prilično pažnje je najava iz Ferrarija da će model 599 GTB Fiorano dobiti i svoju otvorenu, roadster verziju.

 (Dalje)

Kompanija "Čangan automobili", jedna od najvećih državnih auto-grupacija u Kini, pregovara sa partnerskom američkom kompanijom "Ford" o proizvodnji vozila srednje veličine, prenele su danas agencije, pozivajući se na dva izvora.

 (Dalje)

Američki automobilski gigant „Dženeral motors” (GM) odlučio je da povuče sa tržišta oko milion i po vozila, zbog toga što bi neispravan grejač u rezervoaru za vodu za pranje prednjeg stakla mogao da izazove požar.

 (Dalje)

Folksvagen (Volkswagen) namerava da ove godine proda u Kini više od dva miliona automobila i planira da u bliskoj budućnosti u toj zemlji otvori još četiri fabrike.

 (Dalje)

BMW je u fabrici Spartanburg u Južnoj Karolini proslavio proizvodnju jubilarnog, milionitog primerka svog SAV modela X5.

 (Dalje)

Do sada je primljeno već više od 30.000 porudžbina za novu Opel Merivu u celoj Evropi iako mali monocab još nije ni stigao u dilerstva.

 (Dalje)