home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

BMW Group je objavio da je u januaru ove godine plasirao ukupno 82.120 automobila (BMW, Mini i Rolls-Royce), odnosno za 16.6% više nego u januaru 2009.

 (Dalje)Ove godine Audi ponovo ima razloga za proslavu mnogih značajnih događaja, sa jednom posebno važnom godišnjicom: 30 godina quattro.

 (Dalje)

Ford of  Europe je saopštio podatke o prodaji svojih vozila za januar 2010.

 (Dalje)

Italijanski Fijat je, zbog pada prodaje, rešio da uloži znatna sredstva u dodatnu obuku i prekvalifikaciju svojih dilera i servisera, piše danas londonski Fajnenšel tajms.

 (Dalje)

Izvor : Politika.rs

Na svečanosti u Moskvi priznanja dobili Dženeral motors, Ford, Volvo, Fijat, Hjundaji i Micubiši

 (Dalje)

Broj saobraćajnih udesa od početka primene novog Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima Srbije je gotovo - prepolovljen.

 (Dalje)

Tokom januara prodaja automobila u Rusiji je smanjena za 37 odsto u odnosu na januar 2009.

 (Dalje)

Renault objavio gubitak

14 Feb 2010 - 19:06 Vesti Link

Kompanija Reno, drugi po veličini francuski proizvođač automobila, je objavila prvi gubitak u poslednjih 13 godina u iznosu od 3,1 milijardu evra.

 (Dalje)


Ako ste bili uvereni da je Bugatti Veyron najskuplji automobil na svetu, prevarili ste se. To je već neko vreme Koenigsegg Trevita. Cena: sitnica od 2,21 miliona dolara.

 

 (Dalje)

Rumunski Dacia Duster je, nakon objavljivanja prvih zvaničnih slika i detalja, poslednjih nekoliko meseci izazivao (i izaziva) veliku pažnju, pre svega očekivanom pristupačnom cenom.

 (Dalje)

Parada Alfi za Ginisa

13 Feb 2010 - 15:39 Vesti Link

Alfa Romeo ove godine slavi stogodišnjicu, a cela 2010. biće u znaku raznih proslava i svečanosti.

 (Dalje)

Volkswagen Grupa je počela 2010. godinu sa znatnim porastom prodaje isporučivši 538.500 vozila kupcima u januaru (januar 2009: 381.100; +41.3%).

 (Dalje)

Italijanski proizvođač supersportskih automobila Lamborghini je juče proslavio silazak sa trake jubilarnog 4.000-tog primerka modela Murcielago.

 (Dalje)

Twizy Z.E. je najmanji od nekoliko Renaultovih studija elektroautomobila sa prošlogodišnjeg Salona u Frankfurtu, a njegova serijska varijanta će se prodaji naći krajem 2011. godine.

 (Dalje)

Kineski izvoz automobila u 2009. smanjen je 46 odsto u odnosu na prethodnu godinu, na oko 369.600 jedinica, kao posledica globalne recesije, saopštilo je Udruženje kineskih proizvođača automobila (CAAM) u Pekingu.

 (Dalje)