home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

Nemački "Audi" je saopštio da je u prvom polugodištu ove godine dostigao rekordni operativni profit od preko 1,3 milijardi evra, što predstavlja godišnji rast od 62 odsto.

 (Dalje)"Dženeral motors" je najavio da će zbog neočekivano velikog interesovanja potencijalnih kupaca povećati proizvodnju svog novog modela "volt" sa pogonom na struju, čija prodaja počinje ove godine.

 (Dalje)

General Motors je započeo proizvodnju nove Opel Astre u Rusiji, četvrtog modela u svojoj fabrici u Sent Petersburgu.

 (Dalje)

BMW je potvrdio početak proizvodnje Gran Coupe koncepta sa četvoro vrata koji je predstavljen na 2010 Peking auto show-u u aprilu, a vest dolazi od člana upravnog odbora, Klausa Dregera.

 (Dalje)

Dacia, niskobudžetni brend Renaulta sa sedištem u Rumuniji krenula je korak dalje u izgradnji svog prepoznatljivog imena uz novi dizajn budućih modela.

 (Dalje)

Preuzeto sa : 24sata.rs

„Top Gear“ jeste najbolja svetska emisija o automobilima, ali nije samo to. S obzirom da 40 odsto publike koja je gleda čine žene, ova televizijska forma pokazuje da su britak jezik, dobe ideje, duhovitost i novac prava receptura za zanimljiv program...

 (Dalje)

Građani Srbije sat vremena parkiranja na javnim površinama plaćaju od 20 do 100 dinara, a svi veći gradovi imaju problema sa manjkom parking prostora u centru.

 (Dalje)

KIA Motors je objavila rezultate prodaje za prvih šest meseci 2010. godine, uz konstataciju da je ovo najuspešnije prvo polugođe u dosadašnjoj istoriji ovog najstarijeg korejskog proizvođača automobila.

 (Dalje)

Kao što je bilo i najavljeno, 29. jula je na aukciji prodat jedinstveni SR-71 Mustang koji su zajednički napravili Roush i Carroll Shelby (inspiracija za ovaj Mustang je inače pronađena u avionu Lockheed Martin SR-71 Blackbird).

 (Dalje)

Japanski "Nisan" izneće na tržište vozila opremljena klima uređajem koji raspršuje vitamin C i sedištima protiv stresa kako bi zapušio usta onima koji tvrde da automobil šteti zdravlju ljudi.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Novosti.rs

Pozitivni utisci u beležnici italijanskih reportera tokom posete Kragujevcu. Konstatuju da je kupovina srpske “Zastave” bila svadbeni poklon bez premca

 (Dalje)

Skupština Srbije usvojila je izmene Zakona o bezbednosti saobraćaja, kojima se predviđa da će vozači odgovorni za teške saobraćajne prekršaje, umesto odlaska u zatvor, moći da plate novčanu kaznu.

 (Dalje)

Pre četrdeset godina odmah posle kolektivnog godišnjeg odmora kompanije, Škoda Auto je počeo sa proizvodnjom popularnog kupea Škoda 110 R.

 (Dalje)

Najveći češki proizvođač automobila, Škoda iz Mlade Boleslave, ne zna više šta je kriza, pošto je u prvom polugođu ove godine prodaja njenih modela porasla za 13,7 odsto a neto dobit za 74 procenta u odnosu na isti period prošle godine.

 (Dalje)