home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Preuzeto sa : Kurir-info.rs  

Trendset klasa dobila je snažnog igrača. Za ulicu Strahinjića bana iz „Sitroena“ stiže nova senzacija, zove se DS3.

 (Dalje)Preuzeto sa : Blic.rs  

"Hjundai" je na Salonu u Ženevi predstavio osveženu verziju svog udarnog modela i30 koja se odnedavno prodaje i na srpskom tržištu.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Blic.rs  

Srbija će, kao i ostatak planete, na treću generaciju „ford fokusa“ morati da sačeka do februara naredne godine. Do tada vozačima se nudi „fokus 2“, predstavljen 2005. a redizajniran 2008, kao trenutno jedna od „best buy“ ponuda na našem tržištu.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Blic.rs  

Kada bi vas vezanih očiju uveli i provozali kupeom RCZ, siguran sam da biste rekli: "Da, ovo je 'švaba', nema greške." Skidanjem poveza, međutim, shvatili biste koliko grešite. RCZ ne da nije "nemac" ili "japanac", već se iza tri nasumična suglasnika i atraktivnog tela krije "pežo 308". Francuzi su se konačno uključili u trku sportista, i to su uradili toliko dobro da "Audijevi" i "Nisanovi" dizajneri ubrzano oštre olovke.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Kurir-info.rs

Sve je relativno, osim brojki. Kada 11 miliona evropskih vlasnika, tokom 28 godina na tržištu, upišu ime „opel korse“ u saobraćajnu dozvolu, automobil postaje bestseler. To je neoboriv dokaz poverenja, pouzdanosti i zadovoljstva kupaca.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Blic.rs  

Južnokorejski automobili su u poslednjih nekoliko godina nadoknadili ozbiljan zaostatak za evropskim "kolegama", ali su negde usput izgubili glavnu prednost - više nisu jeftini. Tačnije, pogledom na cenovnik mogli bismo da kažemo i da su čak skupi. Naravno, priča menja pozadinu u zavisnosti od modela, jer s jedne strane postoji bestseler "kija sid", a s druge potpuno nova "kija vengu".

 (Dalje)

Preuzeto sa : NSautomobili.com

Zahvaljujući Master Group-u, ovlašćenom prodavcu i serviseru vozila Renault, Nissan i Dacia, bili smo u mogućnosti da testiramo novu Daciu Duster

 (Dalje)

Preuzeto sa : Novosti.rs

Novosti test - Automobil je zabavan za vožnju a štedi gorivo i proizvodi minimalnu količinu CO2.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Kurir-info.rs

Tri srebrna kraka i dalje blešte punim sjajem, dokazuje na testu Kurira C klasa.
Pod haubom je bio dizelaš od 136 konjskih snaga, ali vozili smo model s AMG linijom. Ovaj sportski paket opreme podrazumeva „preteću“ prednju masku, bočne pragove i zadnji branik sličan CL. Šminka je naš „mercedes“ načinila opasnijim. Sasvim dovoljno da se vozači koji u saobraćaju smelo sviraju malim automobilima; „jugićima“ i „stojadinima“, u ovom slučaju uzdrže od upotrebe sirene.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Blic.rs  

"Alfa Romeo" je u poslednjih nekoliko godina postao mrtav brend na srpskom tržištu. Visoka cena, mali broj servisa i priča o nepouzdanosti na svakom koraku pratili su italijanskog diva koji je nedavno proslavio 100. rođendan. Kupovinu srcem, a ne razumom, trebalo bi međutim da probudi "mito" s originalnom "Alfinom" crtom i dizajnom koji ubrzava otkucaje. 

 (Dalje)

Preuzeto sa : Novosti.rs

Test Novosti - najnovija fijatova tehnologija u "Alfa Romeo MiTo 1,4 multier 105 ks distinktiv"

 (Dalje)

Preuzeto sa : Pressonline.rs  

Novi hibridni sportski kupe „honda CR-Z" napravljen je u stilu malog bolida sa kojim se po gradskim ulicama perfektno upravlja, manerviše, startuje i maksimalno uživa tokom vožnje

 (Dalje)

Preuzeto sa : Blic.rs  

Sigurno ste nekada poželeli da uradite nešto ludo i da pobegnete iz svakodnevne monotonije. Skakanje padobranom vam se činilo preopasnim, pirsing i tetoviranje nisu bili za vas, dok je mesec dana bez mobilnog ili "Fejsbuka" previše ekstremno.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Novosti.rs   

Test Novosti : "Sitroen C1 enterprajz - kargo", najpraktičnije malo dostavno vozilo za gradske ulice

 (Dalje)

Preuzeto sa : NSautomobili.com

Zahvaljujući Auto kući Stojanov, ovlašćenom prodavcu i serviseru vozila Fiat, Alfa Romeo i Lancia, bili smo u mogućnosti da testiramo novi Fiat Punto Evo

 (Dalje)