home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Preuzeto sa : Blic.rs  

Južnokorejski automobili su u poslednjih nekoliko godina nadoknadili ozbiljan zaostatak za evropskim "kolegama", ali su negde usput izgubili glavnu prednost - više nisu jeftini. Tačnije, pogledom na cenovnik mogli bismo da kažemo i da su čak skupi. Naravno, priča menja pozadinu u zavisnosti od modela, jer s jedne strane postoji bestseler "kija sid", a s druge potpuno nova "kija vengu".

 (Dalje)Preuzeto sa : NSautomobili.com

Zahvaljujući Master Group-u, ovlašćenom prodavcu i serviseru vozila Renault, Nissan i Dacia, bili smo u mogućnosti da testiramo novu Daciu Duster

 (Dalje)

Preuzeto sa : Novosti.rs

Novosti test - Automobil je zabavan za vožnju a štedi gorivo i proizvodi minimalnu količinu CO2.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Kurir-info.rs

Tri srebrna kraka i dalje blešte punim sjajem, dokazuje na testu Kurira C klasa.
Pod haubom je bio dizelaš od 136 konjskih snaga, ali vozili smo model s AMG linijom. Ovaj sportski paket opreme podrazumeva „preteću“ prednju masku, bočne pragove i zadnji branik sličan CL. Šminka je naš „mercedes“ načinila opasnijim. Sasvim dovoljno da se vozači koji u saobraćaju smelo sviraju malim automobilima; „jugićima“ i „stojadinima“, u ovom slučaju uzdrže od upotrebe sirene.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Blic.rs  

"Alfa Romeo" je u poslednjih nekoliko godina postao mrtav brend na srpskom tržištu. Visoka cena, mali broj servisa i priča o nepouzdanosti na svakom koraku pratili su italijanskog diva koji je nedavno proslavio 100. rođendan. Kupovinu srcem, a ne razumom, trebalo bi međutim da probudi "mito" s originalnom "Alfinom" crtom i dizajnom koji ubrzava otkucaje. 

 (Dalje)

Preuzeto sa : Novosti.rs

Test Novosti - najnovija fijatova tehnologija u "Alfa Romeo MiTo 1,4 multier 105 ks distinktiv"

 (Dalje)

Preuzeto sa : Pressonline.rs  

Novi hibridni sportski kupe „honda CR-Z" napravljen je u stilu malog bolida sa kojim se po gradskim ulicama perfektno upravlja, manerviše, startuje i maksimalno uživa tokom vožnje

 (Dalje)

Preuzeto sa : Blic.rs  

Sigurno ste nekada poželeli da uradite nešto ludo i da pobegnete iz svakodnevne monotonije. Skakanje padobranom vam se činilo preopasnim, pirsing i tetoviranje nisu bili za vas, dok je mesec dana bez mobilnog ili "Fejsbuka" previše ekstremno.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Novosti.rs   

Test Novosti : "Sitroen C1 enterprajz - kargo", najpraktičnije malo dostavno vozilo za gradske ulice

 (Dalje)

Preuzeto sa : NSautomobili.com

Zahvaljujući Auto kući Stojanov, ovlašćenom prodavcu i serviseru vozila Fiat, Alfa Romeo i Lancia, bili smo u mogućnosti da testiramo novi Fiat Punto Evo

 (Dalje)

Preuzeto sa : Blic.rs  

Nova "kija sportidž" je još jedna potvrda da Azijci bolje od Evropljana znaju šta Evropljani žele, bar što se tiče dizajna i voznih karakteristika.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Novosti.rs  

"Tojota rav 4 2,2 d-cat 150 hp 4x4 5d A&T elegant", krosover koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim

 (Dalje)

Preuzeto sa : Kurir-info.rs

"Čeri ego" srpskim kupcima nudi najduži spisak opreme za 7.490 evra.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Blic.rs

Od sajma do sajma proizvođači se hvale stepenom razvoja "zelenih" automobila koje, u stvarnom životu, retko viđamo na ulicama. Glavni razlozi za slabiju prodaju su visoka cena i skromna ponuda hibrida, kao i nedostatak svesti među vozačima. U Srbiji se, delimično u šali, kaže da je najtraženiji hibrid u stvari deset godina star benzinac sa ugrađenim plinom.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Novosti.rs  

U skladu sa trenutnom najvećom planetarnom zabavom testirali smo "Hjundai i30 1,4 Dohc GL Pretorija"

 (Dalje)