home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Preuzeto sa : Novosti.rs

“Novosti” na prezentaciji novih aduta “Forda” modela “C-maks” i “grand C-Maks” u francuskoj Provansi

 (Dalje)Preuzeto sa : Blic.rs  

Minivanovi nikada ne bi pobedili na izboru za „mis automobil“, već bi zauvek ostali u grupi simpatičnih, pametnih takmičara čija lepota dolazi iznutra. Zbog toga su višenamenska vozila (MPV) dugo bila noćna mora za dizajnere koji su ih iz osvete odrađivali jednom rukom. Napred i nazad branici i svetla, u sredini kocka, i gotovo. Slika o minivanovima i danas bi sigurno ostala nepromenjena, da sve veći broj kupaca nije poželeo da sedi za volanom prostranog i bezbednog porodičnog automobila koji ne liči na sudaraljke iz lunaparkova.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Novosti.rs  

Ime je isto. “Ševrolet spark”. Sve ostalo su u “Ševroletu”, promenili. Novi “spark” je porastao, bolji je, opremljeniji, ekonomičniji i atraktivniji.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Kurir-info.rs

Otrov je ponovo spakovan u maloj boci!

 (Dalje)

Preuzeto sa : Novosti.rs  

Francuski “lav” je dozvolio svojim dizajnerima i inženjerima da se razmahnu i rezultat je, zvanično najlepši automobil na svetu, i to u izboru nemačkih dizajnera, koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Novosti.rs  

Kada smo prvi put videli novu “opel astru”, a prethodno već “inspirisani” prethodnim izdankom kuće iz Raselshajma “opel insignijom”, ponovo smo bili u dilemi: kako je uopšte “Opel” dospeo u takve finansijske neprilike kada ima ovakve modele?

 (Dalje)

Preuzeto sa : Blic.rs  

„Seat“ se još početkom 21. veka povukao iz segmenta malih karavana nakon što se model „kordoba vario“ nije proslavio u oštroj konkurenciji.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Novosti.rs  

Lep! Na prvi (i svaki drugi) pogled! Tu dileme nema. "Sitroen" je opet, nekako uspeo da prevaziđe sam sebe i da opet napravi automobil za kojim će se svi okretati. A srećnici za volanom uživati.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Blic.rs  

Izuzetne vozne osobine bile su i ostale zaštitni znak „forda mondea“ čija je četvrta generacija redizajnirana i krajem avgusta predstavljena na Salonu u Moskvi. Samo nekoliko dana posle svetske premijere imali smo priliku da u Minhena proverimo šta je to novo i vredno pažnje u „mondeu“, odnosno drugačije od nikada jače konkurencije u srednjoj klasi.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Kurir-info.rs  

Trendset klasa dobila je snažnog igrača. Za ulicu Strahinjića bana iz „Sitroena“ stiže nova senzacija, zove se DS3.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Blic.rs  

"Hjundai" je na Salonu u Ženevi predstavio osveženu verziju svog udarnog modela i30 koja se odnedavno prodaje i na srpskom tržištu.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Blic.rs  

Srbija će, kao i ostatak planete, na treću generaciju „ford fokusa“ morati da sačeka do februara naredne godine. Do tada vozačima se nudi „fokus 2“, predstavljen 2005. a redizajniran 2008, kao trenutno jedna od „best buy“ ponuda na našem tržištu.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Blic.rs  

Kada bi vas vezanih očiju uveli i provozali kupeom RCZ, siguran sam da biste rekli: "Da, ovo je 'švaba', nema greške." Skidanjem poveza, međutim, shvatili biste koliko grešite. RCZ ne da nije "nemac" ili "japanac", već se iza tri nasumična suglasnika i atraktivnog tela krije "pežo 308". Francuzi su se konačno uključili u trku sportista, i to su uradili toliko dobro da "Audijevi" i "Nisanovi" dizajneri ubrzano oštre olovke.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Kurir-info.rs

Sve je relativno, osim brojki. Kada 11 miliona evropskih vlasnika, tokom 28 godina na tržištu, upišu ime „opel korse“ u saobraćajnu dozvolu, automobil postaje bestseler. To je neoboriv dokaz poverenja, pouzdanosti i zadovoljstva kupaca.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Blic.rs  

Južnokorejski automobili su u poslednjih nekoliko godina nadoknadili ozbiljan zaostatak za evropskim "kolegama", ali su negde usput izgubili glavnu prednost - više nisu jeftini. Tačnije, pogledom na cenovnik mogli bismo da kažemo i da su čak skupi. Naravno, priča menja pozadinu u zavisnosti od modela, jer s jedne strane postoji bestseler "kija sid", a s druge potpuno nova "kija vengu".

 (Dalje)