home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Preuzeto sa : Novosti.rs   

Test Novosti : "Sitroen C1 enterprajz - kargo", najpraktičnije malo dostavno vozilo za gradske ulice

 (Dalje)Preuzeto sa : NSautomobili.com

Zahvaljujući Auto kući Stojanov, ovlašćenom prodavcu i serviseru vozila Fiat, Alfa Romeo i Lancia, bili smo u mogućnosti da testiramo novi Fiat Punto Evo

 (Dalje)

Preuzeto sa : Blic.rs  

Nova "kija sportidž" je još jedna potvrda da Azijci bolje od Evropljana znaju šta Evropljani žele, bar što se tiče dizajna i voznih karakteristika.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Novosti.rs  

"Tojota rav 4 2,2 d-cat 150 hp 4x4 5d A&T elegant", krosover koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim

 (Dalje)

Preuzeto sa : Kurir-info.rs

"Čeri ego" srpskim kupcima nudi najduži spisak opreme za 7.490 evra.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Blic.rs

Od sajma do sajma proizvođači se hvale stepenom razvoja "zelenih" automobila koje, u stvarnom životu, retko viđamo na ulicama. Glavni razlozi za slabiju prodaju su visoka cena i skromna ponuda hibrida, kao i nedostatak svesti među vozačima. U Srbiji se, delimično u šali, kaže da je najtraženiji hibrid u stvari deset godina star benzinac sa ugrađenim plinom.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Novosti.rs  

U skladu sa trenutnom najvećom planetarnom zabavom testirali smo "Hjundai i30 1,4 Dohc GL Pretorija"

 (Dalje)

Preuzeto sa : Novosti.rs  

Test Novosti: "Punto klasik 1,3 multidžet" 70 KS dizel na skeneru naše ekipe pokazao se kao ekonomično vozilo

 (Dalje)

Preuzeto sa : Blic.rs  

U Srbiji se mesečno proda između 250 i 300 automobila srednje D klase što je za evropska merila prilično skroman broj. Na drugoj strani, konkurencija je nikada snažnija sa igračima poput „honde akord“, „folksvagen pasata“, „reno lagune“, „tojote avensis“, „škode oktavije“ i vremešnog „ford mondea“ koji će uskoro dobiti savremenog naslednika.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Novosti.rs

Test Novosti: "Čeri ego 1.3 mt lakšri", najmanje vozilo kineske kompanije na tržištu Srbije 

 (Dalje)

Preuzeto sa : Netauto.rs  

Na obroncima Tare, na domak Mećavnika, Renault Nissan Srbija predstavio je svoj šesti model Dacie - Duster, terenski automobil koji je jak, prostran, lak za korišćenje i nije skup.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Blic.rs

Jedna od zvezda Salona u Ženevi bila je i hibridna „honda CR-Z“, duhovni naslednik popularnog modela CRX, ugašenog davne 1991. godine. Atraktivni CR-Z, iza čija se tri slova krije puno ime „compact renaissance zero“, odnosno „kompaktni preporod nula“, predstavljen je u subotu i fanovima „Hondinih“ automobila u Srbiji.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Novosti.rs

Zahvaljujući kompaniji „Delta auto“, uvozniku „honde“ za Srbiju, imali smo pravo zadovoljstvo da na višednevni test dobijemo hibridno vozilo „insajt“.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Kurir-info.rs

„Opel insignija“ je dobila adaptivni pogon na svim točkovima, koji predstavlja poslednju reč tehnike u automobilskoj industriji. Kupci već presudili - sa 230.000 vlasnika "insignija" najprodavanija u segmentu

 (Dalje)

Kada je Insignija stigla na ulice pre godinu dana, glave su se okretale za njom. Analiza tržišta i ankete sprovedene među mušterijama su pokazale zašto je to tako. Insignia je automobil sa sofisticiranim, sportskim dizajnom i izuzetnim tehnologijama koje mušterije cene i koriste – a sve to po pristupačnoj ceni.

 (Dalje)