home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

U pogonu kragujevačke Zastave danas je sa montažne trake "sišao" prvi "punto 188", iz probne serije od 35 automobila koji nose oznaku Fijat.

 (Dalje)Bela kuća je danas saopštila da ni Dženeral motors (GM) ni Krajsler nisu podneli prihvatljive planove da bi od države dobili još novca za spasavanje.

 (Dalje)

Nemački Opel prodao je za prva tri meseca 2009. godine 120 hiljada automobila, odnosno 60 odsto više nego prošle godine.

 (Dalje)

Oko 7.500 zaposlenih u američkom „Dženeral motors” (GM) je odlučilo da iskoristi ponudu za dobrovoljno napuštanje preduzeća u zamenu za otpremninu ili prevremeni odlazak u penziju.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Blic.rs

Kragujevačka “Zastava” proizvela je nekoliko probnih modela “punta klasik”, a narednih dana počeće i serijska proizvodnja tog automobila, pa se do maja očekuje da bude gotovo 2.000 vozila - najavio je juče prvi čovek preduzeća “Fijat Srbija” Đovani de Filipis.

 (Dalje)

Američki Ford je potvrdio da su u toku pregovori o prodaji njegove švedske filijale Volvo i da "razgovara sa više zainteresovanih strana".

 (Dalje)

BMW Z2 dobio zeleno svetlo

27 Mar 2009 - 00:45 Vesti Link

Prema pisanju nemačkog magazina AutoBild, čelnici bavarskog BMW-a dali su zeleno svetlo za proizvodnju malog roadstera Z2, koji će se u salonima dilera pojaviti u drugoj polovini 2012. godine.

 (Dalje)

Japanski proizvođač automobila Honda sve se više angažuje u proizvodnji hibridnih automobila tako da dnevno proizvede 600 komada modela "insajt" (Insight).

 (Dalje)

Piraeus Leasing i Piraeus Rent će, tokom 47. Međunarodnog sajma automobila u Beogradu, predstaviti specijalne sajamske uslove finansijskog i operativnog lizinga namenjenog građanima, kompanijama i samostalnim preduzetnicima.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Politika.rs

Silazak vozila sa montažne linije otkazan pošto se nadležni u Vladi Srbije i predstavnici „Fijata” još nisu dogovorili kad će preseći crvenu vrpcu.

 (Dalje)

Kompanija Tata će ukinuti veći broj radnih mesta u kompanijama Jaguar i "Land rover" ako ne obezbede vladine garancije za dobijanje 500 miliona funti kredita.

 (Dalje)

Sa montažnih traka kragujevačke fabrike automobila, danas je sišlo trideset automobila "punto 188". Kako je najavljeno, narednih dana biće montirano još 120 vozila, a do kraja maja i preostala planirana količina od dve hiljade automobila.

 (Dalje)


Kompanija Verano Motors je jedan od sponzora, a Peugeot je oficijelno vozilo ATP turnira "Serbian Open", koji će se održati od 2. do 11. maja u Beogradu. 

 (Dalje)

Češka Škoda je, uprkos rekordnoj prodaji od 674.500 vozila, prošle godine ostvarila za trećinu manju dobit, od 403 miliona evra.

 (Dalje)

Prvi model koji će dobiti novu Fiatovu DDC šestostepenu transmisiju sa duplim kvačilom (za čiji razvoj su inače zaslužni Fiat Powertrain Technologies i BorgWarner), jeste najmanji Alfin model MiTo.

 (Dalje)