home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Jaguar XJ-S Eventer

Sportbrake: to je ime kojim je Jaguar zvao svoje karavan verzije XF salona.

 (Dalje)Mercedes-Benz 300 SLR Uhlenhaut Coupe

U fabričkom muzeju Mercedes-Benza pored ostalog „spavaju“ i dva primerka modela 300 SLR Uhlenhaut Coupe za koje u nemačkom automobilskom magnatu kažu da nemaju cenu.

 (Dalje)

Aston Martin DB

Prvi Aston Martin s oznakom DB je proizveden 1948. godine, godinu dana nakon što je unuk osnivača britanske automobilske kompanije David Brown kupio Aston Martin.

 (Dalje)

1929 Mercedes Boat Tail

Nakon osvajanja Pebble Beach Concours d’Elegance „Best in Show“ nagrade, ovaj predivni 1929 Mercedes-Benz S Barker Tourer „Boat Tail“ vraća se u Britaniju, prvi put posle šezdeset godina, kako bi gostovao na Concours of Elegance 2018 događaju, u Hampton Kort Plejsu.

 (Dalje)

Opel Kadett GTE

Nedavno je napunio 40 godina, dobro se drži, izgleda kao momak a sve to zahvaljujući svom gazdi, poznatom zaljubljeniku u STARA VREMENA, MILANU LEMIJU POSAVECU, iz PETROVARADINA. Naravno reč je o OLDTAJMERU iz 1977. o sjajnom OPEL KADETU GTE. Gospodin LEMI je ovako predstavio svog „žuću“.

 (Dalje)

Mercedes W119

Kada se pomene Auto Union, prva asocijacija je Audi. Dve kompanije povezuje zajednička istorija, ali i amblem s četiri kruga.

 (Dalje)

Mercedes CLK GTR

Mercedes-AMG se polako oprašta sa svojim predivnim V12 motorima kako bi ih zamenio novim V8 linijama, sa dodatnim električnim dodacima.

 (Dalje)

Opel GT

Riselshajm. „Nur Fliegen ist schöner…” – samo je letenje lepše.Ove četiri reči su dovoljne da stvore strast i snove. Kao i reklamni slogan, i sam automobil je postao klasik: Opel GT sportski automobil, koji je prvi put sišao sa proizvodnih traka pre 50 godina.

 (Dalje)

Auto Union

Vlasnik marke Mercedes, kompanija Daimler-Benz, kupila je pre 60 godina firmu Auto Union, iz koje će nešto kasnije nastati današnji Audi.

 (Dalje)

Lamborghini Espada

Mada nezgrapnim dizajnom neće osvojiti gotovo nikoga, Lamborghini Espada je jedan od najpopularnijih modela u istoriji italijanskog proizvođača.

 (Dalje)

Ford Capri

Niko nije znao tako lepo da zapakuje konfekcijsku koncepciju kao Ford. Krajem 1960-ih, kada je evropska privreda (posebno nemačka) bilo u punom zamahu, kupci su počeli sve više da traže sportske verzije karoserije.

 (Dalje)

Peugeot 504

U (višoj) srednjoj klasi je bio ono što je danas Passat, odlikovali su ga Pininfarinin dizajn, francuski komfor i nemačka solidnost, zapravo neuništivost...

 (Dalje)

Mazda RX-7

Sportski coupe s motorom napred i pogonom pozadi se proizvodio u tri generacije u kojima je Mazda RX-7 postala kultni model, pre svega zahvaljujući Wankel motoru.

 (Dalje)

fiat ritmo

Kao odgovor na konvencionalno dizajnirani Golf iz 1974., Italijani su već naprednu tehnologiju oplemenili modernističkim dizajnom, a nažalost i limom iz SSSR-a.

 (Dalje)

Beograd sajam

Sajmovi automobila DDOR BG Car Show 06 i motocikala Motopassion, najznačajniji ovogodišnji regionalni događaj u sektoru auto i moto industrije, kapije za posetioce otvoriće na Beogradskom sajmu od 22. do 28. marta, i to u znaku izuzetnog, na globalnom planu i istorijski vrednog jubileja - 80. godišnjice Prvog međunarodnog salona automobila, održanog marta 1938. godine.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... 31 32 33  Sledeći»